Seuraa 

Elikkäs miltä kuulostaa vieraasta nimi Vilma Alexsandra Wilhelmiina??

Kommentit (9)

pikkasen kökkö yhdistelmä mustakin, vaikka kaikki nimet itsessään oikein kauniita ovatkin...toi Vilma ja Wilhelmiina tosiaan liian samat nimet ja Alexsandra ja Wilhelmiina aika raskaat yhdessä...



Vilma Vivian Alexandra tai Vilma Vivian Alexiina olisivat minusta toimivammat ja kevyemmät yhdistelmät..



myös Vilma Vivan Alexia voisi olla kiva !!

eevuska_85:

Lainaus:


Elikkäs miltä kuulostaa vieraasta nimi Vilma Alexsandra Wilhelmiina??




Hankalaltahan se kuulostaa. Vilma ja Wilhelmiina lienevät yksi ja sama nimi, vrt. Arto ja Arthur. Alexsandrassa häiritse " ylimääräinen" S-kirjain. -Ääntymisen kannalta tarpeeton, eikä kirjoitusasuakaan kaunista.



Kovin prinsessainen ja mahtipontinen vaikutelma tulee koko nimestä. Varsinkin, kun kaksi viimeistä ovat molemmat pitkänpitkiä nelitavuisia ja sisältävät vieraita kirjaimia. Plus se extra S.



Sorry, en pidä kokonaisuudesta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Wilhelmiinan kirjoittaisin Vilhelmiina kun Vilmakin on " yksöis" V:llä,mutta sekin vielä menee vaikka olisikin tuplalla.



Tuo Alexsandra on kökkö. Ihan rehellisesti. Kamala kirjoitusasu ja tekee nimestä turhan kankean. Ehdotettu Aleksandra on taas Ihana. Alexandrakin vielä menettelee :)



Vilma Melissa Wilhelmiina

Vilma Neelia Vilhelmiina

Vilma Valeria Wilhelmiina

Vilma Isla Wilhelmiina

Vilma Ingrid Wilhelmiina

Vilma Odessa Wilhelmiina

Vilma Emilea Wilhelmiina

Vilma Joanna Vilhelmiina

" junttisuomeksi" eli Aleksandra.

Minun kolmas nimeni on Alexandra ja arvaa moniko kirjoittaa sen oikein? Aion poistattaa koko nimen, kaksi nimeä riittää minulle vallan mainiosti, varsinkin kun täytän lomakkeita.....

Joten minusta Vilma Wilhelmiina on oikein hyvä!

Jos noita nimiä purkaisi osiin...

Alexsandra > Sandra, Alexa, (Alexia)



Wilhelmiina > Wilma, Wilmiina, Helmi, Helmiina, Elmi, Elmiina



esim. Vilja Helmi Aleksandra?

-Vilja, koska Vilma Helmessä olisi musta liikaa LM:mää.

Sandra/Alexandra Vilhelmiina?



Tai sitoisi yhdeksi tosipitkäksi 2. nimeksi: Vilma Alexandri(i)na?



Joo-o,tiedän että Vilma ja Wilhelmiina ovat molemmat peräisin Vilhelmiinasta.. Mutta, kun tytön kutsumanimi oli masussa Wilhelmiina&se tulee ainakin nimeen.. Ja alkuun aateltiin Vilma Wilhelmiina, mutta sitten ruvettiin miettimään sinne väliin jotain ei niin yleistä nimeä.. Ja kaikenlaisia nimiehdotelmia olikin, mutta mutta päätös on vaikea.. Jotenkas, kiitoksia kommenteista ja nimiehdotuksista.. Ja niissäkin oli muutamia varteenotettavia vaihtoehtoja..:) Tietty lisääkin kommentteja saa tulla..:)

tai Kassandra olisivat -sandra -loppuisia, kivoja nimiä nekin. Tavuja vähemmän kuin Alexsandrassa, eivätkä niin yleisiäkään.



Kassandra Wilhelmiina?

Nyt meneekin hankalaksi, ristiäiset ovat ihan kohta.. Papin kanssa on sovittu tapaaminen ja silloinhan nimi olisi hyvä tietää..:/ Mutta, kun noin moni vieras ihminen oli nimestä tuota mieltä, niin kyllä se pistää vielä miettimään.. Nyt täytyy vaan aloittaa kiivas pohtiminen, niin etunimen kuin sukunimenkin suhteen..

Mutta jos Alexsandran meinaatte pistää, niin ottakaa pois tuo s! Tai muuttakaa muotoon Aleksandra. Tuo s välissä on aivan turha ja lapsi joutuu selittämään lopun elämäänsä, että " Alexsandra, joo äksä ja ässä.." Eikä se silmääkään miellytä, ainakaan minun.



Minusta selkein ja kaunein on Aleksandra - ainakin suomalaisen kirjoitusasun mukainen!



Vilma Aleksandra Vilhelmiina on ehkä hitusen turhan pitkä, mutta Vaikkapa Vilma Vilja Vilhelmiina (jos tällaisesta v-joukosta tykkää) tai Vilma Alessia Vilhelmiina voisi sopia paremmin. Tietysti mielipidekysymys tämäkin..



Vilma Miina Aleksia

Vilma Meea Aleksandra

Vilma Jade Vilmiina



...

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat