Vierailija

Onneksi ei käynyt mitenkään. 5 minuuttia itki ja sitten jatkoi leikkiä ihan normaalisti.Kyllä ne näköjään joka paikasta osaa pudota.

Kommentit (9)

...meidän 4v sai 3v kaverinsa kanssa keinuttua puisen puutarhakeinun ympäri! En tajua miten ylipäätänsä siihen pystyivät. Vähän naarmuja jalkoihin, ei onneksi vakavampaa sattunut...

Vai mitkä ne oli? Ei muista enää. Mut just putoamisvaaran takia niitä ei saa käyttää. Korjatkoon joku parempimuistinen jos se oli joku muu härveli

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

nut. Meillä ainakin kippasi tosi äkkiä ympäri koko keinun. Siinähän olis voinut huonolla tuurilla vaikka niskat katketa! Lapsi putosi onneksi selälleen. Kannattaa olla tosi tarkkoja noiden (plaston)vauvakeinujen kanssa! Ja ap, tarkkailehan lapsesi vointia!

Meillä on HongKongista ostettu muovinen vauvakeinu, jossa " turvavyökin" . Mun mielestä ei mitenkään voi päästä keikahtamaan, kun ylös lähtee tasapitkät narut..

Mutta ap:lle lohdutukseksi, että pikkusten kanssa sattuu ja tapahtuu, kaikkia vahinkoja ei yksinkertasesti voi välttää. Onneksi ei käynyt pahemmin!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat