Vierailija

saako ko. viestien kirjoittaja tänne kirjoittamiskiellon? miten asia etenee sen jälkeen? onko kellään kokemusta? kauanko kestää että asia menee oikeuteen asti?

Sivut

Kommentit (85)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vihdoinkin saataisiin oikeen kunnolla julkisuuteen nämä nettiin kuvien laittelijat, ja toivottavasti osa niistä tajuaisi, miten typerää sellainen on!!! Ja ne, jotka vielä harkitsevat kuvien laittoi nettiin, tajuaisivat, ettei todellakaan kannata niitä sinne laittaa.Itsekin olen sen tehnyt ja todellakin se poliisit selvittää kaikki asiat. Mutta varaudu kuulusteluun joka voi kestää 1-3h. Kaikki mitä olet saanut itsellesi tulostettua että on näyttää mustaa valkoisella niin helpottaa asiaa. Samoten kaikki kellon ajat ja päivät. Ja jos mahdollista niin katso epäiltyjä ihmisä jos heillä on esim. kuvia irc-galleriassa niin esitä ne myös rikospoliisille.

ne syytteet että oteppa itte se sormi pois perseestä!

Vierailija - 02.07. 22:41 vastaa tähän viestiin (75/81)

saivat syytteen tietoliikenteenhäirinnästä. oikeuteen ei ole pakko saapua. että älä puhu paskaa.

Vierailija:

vastahan oli pari juttua jossa nettisolvaajat sai syytteet

ja tuomiotkin, ei vauvapalstalla mutta netissä kuitenkin. Tuomiot oli sakkoja mutta ai ai sitä häpeää :Dja tuomiotkin, ei vauvapalstalla mutta netissä kuitenkin. Tuomiot oli sakkoja mutta ai ai sitä häpeää :DSyytteitä kehiin jos näyttöä on!

Jos ihminen todella on niin typerä, että laittaa kuviaan ja LASTENSA kuvia nettiin, niin tottakai kaikenlainen palaute on kestettävä. Typeräähän se on, jonkun lasten kuvia haukkua, mutta ihan yhtä typerää on ne kuvat laittaa nettiin.Kunnianloukkaus juttua et tuosta saa nostettua, se on fakta.Menehän ap nyt itseesi ja totea itsellesi, että olet ollut typerä ja ajattelematon, kun olet aikanaan kuvia nettiin tunkenut. Ja muista pyytää myös lapsiltasi anteeksi, tuollaisen tyhmyyden johdosta.

että sinut pitää tosiaan tunnistaa niistä kirjoituksista, mutta siltikin hyvin harvoin tällaiset jutut oikeasti etenee, kovin pitkälle! Yleensä jo julkinen anteeksi pyyntö riittää, panettelun kohteelle.Muutama on tainnut suomessa mennä oikeuteen asti ja korvauksia on määrätty kerran pari joitain satasia lähinnä.

omistajaa näin pienen rikkeen ollessa kyseessä. Ymmärsin siis että kunnianloukkauksen kriteerit eivät täyty, en tosin ole ko. keskustelua nähnyt. Annan ap neuvon: rauhoitu, poista kuvat netistä, ja pidä parin viikon tauko netissä roikkumisesta.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat