Vierailija

Millainen toivoisit hänen olevan?Minun poikani tyttöystävä on kamala, leuhka tapaus.

Kommentit (9)

Olen huojentunut ja erittäin tyytyväinen. Joskus hieman arvelutti, että miten sitä tulee suhtauduttua vävyehdokkaisiin, mutta nyt on pelko hälvennyt.Toivon, että seurustelevat pitkään ja ehkä mahdollisesti menevät naimisiinkin. Kyseessa oikea joka äidin toivevävy!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Häntä piilotellaan tehokkaasti. Edellinen ystävä oli tavallinen, mukava kaveri. Ilmeisesti nuorta nolottaa että tuli jätetyksi ja sen takia ei esiinny uuden kanssa niin rehvakkaasti yhdessä kuin tämän entisen. Tietää nyt, että seurustelu voi päättyä milloin tahansa ja on varovaisempi.Toivon nuorellemme aktiivista ja aikaansaapaa ystävää. "Hyvä työihminen" olisi meillä kovassa kurssissa.

miniä on kiva, puhelias, reipas ihminen kuin tytär minulle :) kutsuukin minua äidiksija toinen on sitten vähän saamaton, mutta ihan ookoo ihminenItselleenhän ne lapset ovat katselleet puolison, ei minulle :)

Tarkoitan, että en halua nuoremme kumppaniksi laiskaa lusmuilijaa, jota eivät kiinnostaa työ, opiskelu eikä vastuu mahdollisesti tulevasta perheestä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat