Vierailija

eli mitä mieltä olette, voiko mennä pitkällä tukalla joka ei ole enää kunnon mallissa häihin? muutamissa häissä olen ihan tavallisena vieraanan ja yksissä kaasona. Säästäisin sievoisen summan ellen menisi kampaajalle. Ja osaako kukaan neuvoa miten saisin hyvin pysymään tarrarullat, ajattelin että jos vähän kohottaisi isoilla rullilla..

Kommentit (4)


Jos laittaa pitkään tukkaan tarrarullat niin ne on otettava pois täysin samassa asennossa kuin ne on sinne kierrettykkin.Esim. Jos rullaat vaikka päälaelle rullan siten, että vedät tukan suoraan ylös ja alat rullaamaan niinn sinun on otettava se rulla pois niin, että rullaat sen auki suoraan ylöspäin. EIKÄ nin etä sitten rullat pois vaikka vaakatasossa.....Se repii tukan karmeeksi...... Pyydä apua rullaukseen ja poisottoon jos on pitkä tukka

Minun mielestäni on täysin oma asiasi, menetkö kampaajalle vai et. Kyllä kotikonsteinkin saa kampauksensa kivan näköiseksi. Laittaisin pyyhekuiviin hiuksiin vaahtoa ja rullien päälle lakkaa, kun hiukset ovat kuivuneet. Haroisin sormilla ja hiukan tupeeraisin päältä. Ehkä vielä pieni suihkaus jotain kevyttä lakkaa valmiin kampauksen päälle :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat