Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

2,5v yskää ollu noin neljä kk, ei mitään muita oireita kun öisin herää yskimään noin kerran yössä.. ja kuitenkin yleensä aika pitkään yskii ja herää siihen.

onko vastaavaa ja mitä selvinny? päivisin ei tosiaan mitään vaikka hengästyisi ym.. ei nuhaa, ei mitään.

alussa oli yskä myös päiväunilla joten siltä osin helpottanu.

outoa silti..

kerran ollaan yksityisel käyty, määräs astmapiipun kuukaudeks ja sil kuulemma yleensä ohi menee jos jääny flunssasta yskä päälle, mutta eipä menny..

olisin kiitollinen jos joku vastaava kokenut jaksaisi kirjoittaa-äippä ja siiri-

Kommentit (4)

Meillä oli viime syksynä tosi pitkään kestävä yskä koko perheellä. Koululaisilla se meni ohi kolmessa kuukaudessa, mutta itselläni kesti alkukesään eli 9kk. Kävin jopa lääkärissä astmaepäilyn takia, mutta mikään ei viitannut sellaiseen. Samanmoista yskään on ollut liikkeellä lähipiirissäkin, joten olen aivan varma että kyse oli virustartunnasta. Oireena oli kuivahko yskä, joka vaivasi etenkin illalla ja oli välillä poissa viikonkin. Söin antibioottikuurin ja join pullo tolkulla kalliita reseptiyskänlääkkeitä ilman mitään apua.Kannattaa toki tutkituttaa varsinkin, jos on ollut äskettäin elämänmuutoksia (uusi koti, koulu, lemmikki, tmv.)Meillä oli tytöllä aika paha yöyskä (silloin 5-6vuotias) oikeasti kesti useita kuukausia ja tyttö päivisin aivan puhki kun yöllä tietysti ei saanut nukuttua.

Kävimme lääkärissä ja saimme lähetteen astma tutkimuksiin. Astmaa ei kuitenkaan ollut vaan valtavan suuret nielurisat ja saimme lähetteen nielurisaleikkaukseen. Lopulta n. puolenvuoden odottamisen jälkeen päästiin leikkaukseen, kita- ja nielurisat molemmat poistettiin ja yskä loppui siihen. Nyt tyttö jo 11v eikä vaiva ole uusinut eli se tosiaan johtui pelkästään niistä risoista. Toivottavasti teilläkin syyllinen selviää !Marlett

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä on nyt 11 vuotias tyttö, joka yskii vähän väliä sellasta kuivaa yskää, myös päivällä. Ollut jo muutaman kuukauden. Itse sanoo: kuin valuis limaa kurkkuun. Hengitys on myös aika pahanhajuinen, vaikka hampaat pestään normaalisti. Mietin tässä vain, että olisikohan nielurisoista kiinni??? Pienenä leikattu kitarisat korvakierteen takia. Osaisko kukaan anoa, olen kyllä ajatellut käyttää lääkärissä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat