Vierailija

Remontin edetessä laattojen valinta alkaa olla ajankohtainen, ajattelimme tehdä kylpyhuoneesta valko-ruskean. Seiniin tulisi tätä laattaa: http: //tinyurl. com/p5wcv Arveluttaa vain onko se liian vaikea pitää puhtaana?Lattiaan suklaanruskeaa mattapintaista 10*10cm laattaa Bauhausista (samaa myytiin Laattakeskuksessa kalliimmalla). Lattialaatalla ajattelimme nostaa yhden tai useamman laatan levyisen pystyboordin johonkin kohtaan seinälle.Onko mielipiteitä? Tämä on ensimmäinen kylppäriremppamme ja valitseminen on vaikeaa...

Kommentit (4)

mutta kokemuksesta sanoisin, että lattiassa sekä kovin vaalea että kovin tumma laatta on huono, koska molemmissa näkyy kaikki jäljet. Meillä nyt mustikansininen lattia, ja se on kokoajan " tahraisen" näköinen, vaikka pesen lattian huolella vähintään kerran viikossa, eli seuraavaksi ottaisin ehdottomasti jonkun beigen tms. sävyn. Eli jos tuo teidän ruskea on kovin tumma, kannattaa varautua siihen, että siinä näkyy läiskiä vedestä, hiuslakasta ym. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota sauma-aineen väriin; laatta voi näyttää hyvinkin erilaiselta riippuen siitä, minkävärinen sauma!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mietin ettei tulisi liian levotonta, sillä kylppäri on aika pieni (huimat 5 neliötä) ja seiniä näkyy hyvin vähän. Suihkukaappi tulee, pesutorni, korkea pyykkikaappi ja vielä lavuaarin ylle peilikaappejakin. No, mietitään vielä!

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat