Vierailija

Viime kesänä luin jostain lehdestä, että Tuusulassa on Aino-kirjojen " kotiopaikka" , joka oli muistaakseni arkisin auki ja vain kesällä(?). Tietääkö kukaan enempää tästä paikasta tai osaisi antaa yhteystietoja tms. Googlettamalla en löytänyt enkä Tuusulan kotisivuilta. Eli oli pakko kääntyä av:n puoleen ; )

Kommentit (6)

Ainakin Venny Soldan-Brofeldt kuvitti lasten kirjoja ja asui taitelijayhteisössä Tuusulassa. Löysin hakusanalla tuusula+aino. Tässä tekstiä sivulta...

Ahola

Koko Tuusulanjärven taiteilijayhteisö sai alkunsa, kun kirjailija Juhani Aho taiteilijapuolisonsa Venny Soldan-Brofeldtin kanssa muutti Järvenpään kartanon alueella sijainneeseen huvilaan. Molemmat puolisot tekivät luovaa taiteilijantyötään Aholaksi ristimässään idyllisessä huvilassa. Aholaan on sijoitettu pysyvä ¿Sanalla ja siveltimellä" -näyttely, joka kertoo Ahon ja Soldan-Brofeldtin elämäntyöstä.sijaitsee järvenpään rautatieaseman lähelä. Siellä askarrellaan, kuunnellaan satuja, voi pukeutua roolivaatteisiin ym. maksaa muutaman euron per nuppi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat