Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Meidän neiti, ikää 3kk ja 1vko kääntyi tänään ensimmäistä kertaa ite vatsalleen. Koko päivä on mennyt punnatessa, mutta pää ei ole tullut mukana, mutta nyt illalla onnistui!!! Sen jälkeen sitä tehtiinkin alituiseen ja koko ajan ;) Äiti rakastuu uudelleen ja uudelleen!Mites muilla maaliskuisilla?-Linda ja Ellen 3 kk + 1 vko-

Kommentit (6)

Meillä kanssa poika kääntyi alkuviikosta tasan 3kk 1vkoa selältä vatsalleen :). Ja täälläkin äiti (ja isä) aivan lääpällään ja sekaisin rakkaudesta ja ylpeydestä. On tää pienen ihmisen seuraaminen sitten ihmeellistä :).Terkuin, Mangolia ja rakas pieni poika :)

Eikös se ole tavallisempaa, että vauva kääntyy ensiksi vatsalta selälleen kuin toisin päin? Meillä poju kohta 2kk ja nyt jo useamman kerran pyörähtänyt selälleen mahalta. Kait se on tuo pään painovoima mikä vetää ympäri ;) Esikoinen teki saman 2,5kk iässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla


Nyt vuosikas poikani hämmästytti kaikkia, kun alkoi kääntyillä sekä selältä vatsalleen että vatsalta selälleen jo 2kk:n ikäisenä. Muuten ei olekaan ollut niin " nopea oppia" . Ryömi taaksepäin puolivuotiaana, eteenpäin 8kk ja konttasi 8,5kk. Kävelemään lähti pari päivää 1-vuotissynttäreiden jälkeen.

meidän poika on hassu. se on jo 5kk ja mitään mielenkiintoa kääntymiseen. yrittää vaan epätoivoisesti sylissä istumaan ja jos sille antaa kädet (eli vauva rutistaa molemmat kädet sormien ympäri) niin sehän punkee siitä seisomaan. Tosi outoa. Voiko vauva tosta vaan sit oppia seisomaan ja kävelemään ja jättää kaikki kääntymiset ja ryömimiset väliin? apua!

Poika kääntyi 3kk ikäisenä kerran selältä mahalle ja se oli sit siinä. Nyt ikää 4kk ja 2 vkoa eikä ole kääntynyt toista kertaa. Eikä tunnu edes kiinnostavan. Lattialla kääntyy kyljelleen, mutta vain katsoakseen televisiota. Ei tunnu olevan yritystäkään jatkaa mahalleen. Mutta sylissä sitten: Ei enää mitään puhetta, että voisin pitää pojan makaavassa asennossa. Huuto siitä tulee. Istua tonottaa sit oikein terhakkaana pitäen mun sormista kiinni, plus yrittää pungertaa aina vain ylöspäin. Sitterissä en enää uskalla paljon pitää, kun pelkään pojan tulevan laitojen yli. " Turvavöihin" kun pojan sitterissä laittaa, niin luulee ruoka-ajan koittaneen. Sit tulee taas valitus, jos äiti ei tulekaan lusikan kanssa. Joten istutaan sit sohvalla kummatkin. Tosin yritän välillä lepuuttaa pojan selkää ja pakotan makuulle. Saas tosiaan nähdä alkaako kääntyminen kiinnostaa. Esikoinen ei ainakaan koskaan kontannut, vaan veti suoraan pystyyn. Josko tämäkin niin..

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat