Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Etenkin se korkeus Unipuussa , miten korkealla maasta on ylempi peti?Meillä syksyllä edessä toisen isomman sängyn hankinta, ja tilojen takia tuo olisi vaan niin paljon kätevämpi.. Poika syksyllä 3,5v. Omasta matalalaitaisesta sängystään ei ole tippunut kertaakaan, meidän parisängystämme (täydessä unessa..!) kylläkin..-pupsu

Kommentit (3)

Se on vähän korkeempi ku se perus kerrossänky. Meillä on esikoinen 3-vuotiaana nukkunut siellä yläsängyssä ja kuopus alasängyssä johon myös otettiin laita 1v5kk ikäisestä lähtien. Kuopus vaan herää yön aikana ainakin kerran ja usein on yöllä mennyt isoveljen viereen yläsänkyyn. Meidän sängyt 90cm leveitä et hyvin sinne mahtuu, mutta tosiaan kumpikaan ei ole kummastakaan sängystä kertaakaan tippunut. Ja yölläkin jos tulee jommalle kummalle jokin hätä, pääsevät unenpöpperössäkin turvallisesti maahan ja tulevat sitten meidän huoneeseen tai vessaan tai mitä vaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meillä tyttö siirtyi nukkumaan Unipuun yläsänkyyn noin 4-vuotiaana ja hyvin on mennyt:) Kannattaa hankkia kunnon laidat, niin ei varmasti putoa. Yölliset vessakäyniitkin on onnistunu ihan ok.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat