Vierailija

Poliisi epäilee, että rantavedestä Porvoossa löytynyt tuntematon nainen kuoli henkirikoksen uhrina. Noin 60-vuotiaaksi arvioidun naisen ruumis löytyi lauantaina alkuillasta.Henkirikosepäilyn vuoksi tapauksen tutkinta on siirtynyt keskusrikospoliisille.Ruumis löydettiin Tolkkisista Tolkkisentien varrella olevan sataman rantavedestä. Naisen henkilöllisyys ei ole vielä selvinnyt.Tiutkinnanjohtaja Ismo Kopra kertoi tiistaina iltapäivällä, että poliisi kerää parhaillaan Porvoossa yksityiskohtaisempia tietoja lähtötilanteesta.Naisella oli sormuksissaan kaiverrukset Liisalle 16. 9.-55, Tapio 19. 9. 74 ja Liisa. Poliisi pyytää yleisön apua vainajan tunnistamiseksi.

ISPostita Tulosta

Kommentit (28)

löytänyt jo tuonnimistä morsianta tuolta päivämäärältä? Liisa ja Tapio on aika tavallisia nimiä mutta ei niin tavallisia varmaan, että samana päivänä olisi vihitty kovin monia samannimisiä joista nainen on kateissa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

sortin epävakaa luonne. Mutta eivät kyllä asu Porvoossa eikä ihan heti tule mieleen mitä siellä tekisivätkään. Ikää tuolla Liisalla noin 65v eli se täsmäisi. Exänsä nimestä ei tietoa... Etelä-Suomessa asuu. Mutta varmaan vastaavia epämääräisiä Liisa-ajatuksia herää monelle.

yleensä ne sormukset siirtyy lapsille. Omalla äidillänikin on isänsä ja äitinsä vihkisormukset sormessaan.Tapio voi olla kihlannut vainajan - 74.

onkin mennyt naimisiin 16.9-55 ja saanut Tapio-nimisen lapsen 19.9.74. Ei ole mahdoton ajatus. Jos 20v mennyt naimisiin ja 39v saanut ainokaisensa...

Eli mitä sormuksia noi ois? Ja kenen? Ei varmaan Liisa itse ole 7v. saanut sormuksia keltään Tapiolta vai?Mut voisko olla et jos ois naisen omat sormukset siis kyseessä että nainen oiskin vaik 70v. ja nuo ois kihla- ja vihkisormukset? Eli kihloihin 17-18v. ja naimisiin 20v. myöhemmin?

Tuo ei tosin ole kauheen todennäköistä kun ottaa huomioon vuodet eli kyllä vielä 50-luvulla on yleensä menty aika pian kihlauksen jälkeen naimisiin.Entäs jos tuo eka sormus on vihkisormus, silloin Liisa olisi ollut n. 18v. naimisiin mennessään. Ja tuo toinen sormushan voi olla vaikka jonkun merkkipäivän tmv:n kunniaksi saatu.Kyllä tuntuu hurjalta ajatella ja mua on nuo sormukset askarruttanu moneen otteeseen.

Aika outoa olisi jos pitäisi sekä exänsä että nyxänsä sormusta yhtä aikaa joten lapsuuden/rippisormus tuntuu todennäköisimmältä tuon ekan päivämäärän sormukseksi, on varmaan niin tunnearvoinen että on käyttänyt sitä "koko ikänsä" kuten moni tuon ikäinen jotain rakasta sormustaan.

Hyvin eri ikäisiä tapetaan, hyvin eri syistä, on perhesyitä, on päihteiden käyttäjien riitoja ja parisuhderiitoja. Kaikkia ongelmia on myös kuusikymppisillä, siinä missä nuoremmillakin.

Poliisi pyytää yleisön apua vainajan tunnistamiseksi.Vainajan arvioidaan olleen noin 60-70 vuotias, hänen pituutensa on noin 158 cm ja painonsa noin 51 kg. Yllään hänellä oli mustat stretch-housut, viininpunainen villaneule sekä leopardikuvioinen kietaisupusero. Kaulassa vainajalla oli kaksi kultaketjua, ja vasemmassa ranteessa rannekello sekä leveä kultainen rannerengas.Vainajalta löytyneissä sormuksissa on kaiverruksena "Tapio 12.2.74" ja "Liisalle 16.9.-55".

Kuulkaas, ei kaikki kuuskymppiset ole vanhoja mummoja ja pappoja. Todella monet ovat hyvinkin aktiiviisia ja hyvinvoivia. Kaikista ei edes uskoisi, että on 60- vuotias. MInusta 60 vuotias on vielä aika "nuori".. esim. omat vanhemmat ja tädit+ sedät ovat aika nuorekkaita kuuskymppisiä =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat