Vierailija

Kodin epäesteettisyys vaivaa - jos tavarat ovat vähänkin levällään (niinkuin ne pikkulapsiperheessä usein/aina ovat), ahdistun, koti ei silloin näytä viihtyisältä. Aikaa siivoamiseen ja tavaroiden järjestelyyn ei kuitenkaan ole siten kuten aiemmin. Jos siivoaisin koko ajan, koti olisi siisti, mutta silloin en ehtisi leikkiä lapsen kanssa, ja lasta en halua jättäää paitsioon. Olisi siis jotenkin kestettävä kaaosta - miten?

Kommentit (9)

Koti on viihtyisä silloin, kun siellä voi puuhastella ja tehdä kivoja juttuja, voi laskea tavarat käsistään eikä tarvitse niitä paniikissa mihinkään kaappiin sulloa ettei vain täydellisen kodin idylli rikkoontuisi.

Olisikin kiva saada kerralla siistiä aikaan. En tiedä miksi miellän siistin kodin viihtyisäksi - siisti ja sisustettu koti vain saa minussa aikaan mielihyvää, kaaos ei. On kiva, kun värit, mittasuhteet ja muodot ovat kohdallaan (niin, toimin muuten visuaalisella alalla:-).

Saan vaan kauhean epäjärjestyksen aikaan hetkessä, lehtiä, kirjoja yms. on joka paikassa. Lapsen ja arjen myötä likaiset astiat ja vaatteet valtaavat paikat...ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

olen luonteeltani hamsteri, joten tilanne on aika ristiriitainen - pidän väljyydestä mutta samalla kaikista ihanista tavaroista. tilaan nähden tavaroita on onneksi aika kohtuullinen määrä. SIlti ne eivät millään tuppaa pysyä niillä omilla paikoillaan! Pitäisi varmaan enemmän analysoida mistä tuo kaaos tulee.Rasittavaa, että keittiötäkin pitäisi siivota viisi kertaa päivässä ruokailujen jälkeen - koko elämä menee johonkin tasojen ja syöttötuolin alusen hinkaamiseen, huoh!Vierailija:

Lainaus:


Sitten joko alat syömään lääkkeitä tai alistut kohtaloosi (ja saat vain sillointällöin hirmumyrskysiivouskohtauksia, kuten minä...)

Jonain päivänä vielä =)
T:6

Sitten joko alat syömään lääkkeitä tai alistut kohtaloosi (ja saat vain sillointällöin hirmumyrskysiivouskohtauksia, kuten minä...)

Jonain päivänä vielä =)


Saat kodin hetkessä kuntoon. Jos lapsella on oma huone, siitä kannattaa tehdä sellainen, että lapsi leikkii enimmäkseen omassa huoneessaan ja että jokaiselle lelulle on oma säilytyspaikkansa, jotta siivoaminen helpottuu.Muutenkin kodissa kannattaa olla jokaikiselle asialle oma säilytyspaikkansa, sitten siistiminen on nopeaa ja kaikki turha pois. Materiaalien on syytä olla helppohoitoisia ja nopeita puhdistaa.En tiedä, miten korkea vaatimustasosi on (Onko se sellainen, että pölyhiukkanen lattialla häiritsee jo keskittymistä), mutta sekin, että asiat ovat omilla paikoillaan ja niille on olemassa oma paikkansa, helpottaa kummasti.Sisustaminen on haastavaa, koska kaiken voi aina järjestää ja organisoida paremmin ja toimivammin. Kannattaa oikein funtsia ja funtsia, miten asiat saisi paremmin toimiviksi.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat