Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (9)

Täytyy olla kuitenkin tyytyväinen, ettei niiden pyöräkuormaaja hajonnut, muuten olisi pitänyt ostaa vissiin sellainenkin (vitsi vitsi).Ihme-homma on kyllä sinänä, että erittäin tuttu ihminen petti ja pahasti ja nyt täytyisi saada tietää, että uskaltaako tässä lähteä käräjille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

te voitte myydä ne. samoin ne muutkin tavarat mitä on teidän yhtiön rahoilla ostettu ovat teidän yhtiön. Ihme hommaan oot mennyt mukaan.

..Yksi osakas on rakennuttaja, eli hänelle on annettu oikeus kaikkeen rahankäyttöön. Nyt on selvinnyt, että hän on ostanut rivitaloon kuuluvilla rahoilla itselleen (tai omalle yritykselleen) koneita ym monien tuhansien eurojen edestä + muita selvittämättömiä kuluja on tullut. Rivitalohanke on ylittynyt 30% ja vielä tarvitaan rahaa, koska kohde ei ole valmis. Emme ole hakeet lisälainaa, koska haluamme selvityksen noista koneista ym kuluista, tämä osakas jolla on ollut oikeus käyttää rahoja, ei suostu antamaan selvitystä.

Kuitteja selvitettyämme selvisi, että tavaraa on ostettu myös muihin (ei tähän meidän kohteeseen) tämän rakentajan kohteisiin.Ensimmäinen kysymykseni onkin, että: Eikö rakennuttajalla, jolle urakka on annettu pitäisi olla omat työvehkeet, eikä talolainalla pitäisi ostaa koneita ym?Tämä yksi osakas (joka on myös yrityksen pomo, jolle työ on annettu) uhkaa asianajajalla, koska emme ole antaneet lisä-rahoitusta.Yksi ainoa sopimus on tehty, missä lukee, että rakennusfirmaa laskutetaan todellisista kuluista. Voiko nyt olla, että tämä osakas laskuttaa esim. 24/7/puoli vuotta, vai otetaanko huomioon, että työpäivä on 8 h.Toivottavasti ymmärsit jotain, kirjoitan kiireessä, joten kysy jos jäi epäkohtia?

kannattais otta oikeaan asianajajaan yhteyttä. tältä tradenomilta loppuu tieto kesken ;-)

Mutta ei sitä urakoitsijan lakimiestä kannata pelätä ainakaan.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat