Vierailija

Vauva on nyt 1,5 viikkoa vanha. Päivän ikäisenä meni lasten osastolle, jossa ei kannustettu alkuunkaan imetykseen, vaan annettiin pulloa jotta vauva ei väsy. (sai antibioottia alkavaan infektioon)No 6 päivän ikäisenä kotiuduttiin hyvillä maitovarastoilla :) Mutta, vauva et huoli rintaa. Ottaa rinnan suuhun, mutat ei ala imemään, vaan luputtelee kuin tuttia.Eri asentoja yms on kokeiltu, mutta nukahtaa välittömästi tai alkaa huutamaan kun ei osaa ottaa oikeaa imuotetta.ONKO NEUVOJA saako vauvaa enää opetettua syömään rinnasta???

On tosi työlästä lypsää maito ja sitten pullosta syöttää.

Kommentit (8)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

eli hieroin ja puristin kevyesti nänniä vauvan suun vierestä kun nänni oli vauvalla suussa niin että maitoa tuli rinnasta vauvan suuhun imemättä.

Pitääpä tuota kokeilla, jos se auttaa siihen herumiseen!! Jos se vauva tosiaan hoksaisi että näistä palleroistahan tuleekin jotain :)Kiitos vinkistä :)ap

mutta tasan sinä päivänä, kun täytti 1 kuukauden niin alkoi imemään rinnasta!! Mikä lie tuli?! Ilmeisesti oli kasvaessaan saanut lisää voimia imemiseen ja jaksoi sitten imeä tarpeeksi kovaa...Mitään muuta vinkkiä en kyllä keksi kuin aika! Tai no rintakumia kannattaa kyllä kokeilla mutta meillä ei toiminut sekään...

imetystukilistalta tai vaikka synnytyssairaalasta apua. Minä kuulin sattumalta kaveriltani, kuinka häntä oli sairaalassa opastettu lypsämään oikeaoppisesti ja tajusin, että olin koko siihen astisen puoli vuotta räpeltänyt aivan väärällä tavalla!! Sitä nänniä pitää siis vemputtaa silleen edes takaisin.. en osaa selittää, helpompi ois näyttää, mutta enpä taida alkaa kuitenkaan sellaisia kotivideoita tänne laittamaan :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat