Vierailija

Meillä mies on innostunut tursauksesta, kun naapuritkin hih hih:) Mutta koko kämppä meinas syttyä tuleen kun mies taas tursasi eilen. Tekee sen kai väärin...hih hih:) Miten teillä tursataan. Ja tursaako teillä mies vai sinä?

Kommentit (10)

Ensin pyydystetään tosi iso tursas ja sitten se savustetaan tursauspöntössä! Ja pidetään tursausjuhlat! No kyl kaikki sivistyneet tietää mitä on tursaus!!!!hih hih

Meillä kans mies tykkää tursata ja jäljelle jää ihan törkee kaaos!!! Sais jättää tursauksen mulle, joka osaa sen tehdä kunnolla. Miehillä on vaan ne surullisen kuuluisat putkiaivot, etteivät ne osaa tursatakaan ilman tulipaloja tai muuta vastaavaa. Jättäisivät tursauksen naisten huoleksi. Kyllähän se toki mieltä lämmittää, että mieskulta yrittää helpottaa naisten taakkaa, mutta rajansa kaikella.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei näitä tursauskumppaneita tahdo hevillä lötää. Eikä popillakaan, vaikka poppari löytyy omasta kotoa. Täältähän mie Etelä-Karjalasta, voitais tosiaan tursailla joskus yhdessä ja opettaa miehille miten tursataan oikein.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat