Seuraa 

... joka ei ollutkaan sitten niin matala.Eli ekan kerran kun kävin katsomassa noita rattaita ja kokeiltiin esikoista (2v6kk) kyytiin niin kuomu otti päähän.

Jonkun verran meni aikaa ja tympäännyin, et kun ne olis ollu just meidän tarpeisiin sopivat muuten ja vastaan ei tullut muitakaan parempia (eli kapeat, heittoaisa, teleskooppinen työntöaisansäätö, kevyet, saa seisomalaudan jne. jne. meidän käyttötarpeiden mukaan päihittivät emmaljungat " mennen tullen" ), niin menin takas kokeilemaan et minkä verran se kuomu ottaa päähän. Meillä rattailla siis kolme käyttäjää tyttö 2v6kk ja pojat 1v6kk ja 2kk joten rattaiden piti täyttää aika monta vaatimusta.Kokeiltiin rattaita uudelleen ja huomattiin et sitä kuomuahan saa ns. säädettyä, eli siinä on auki/kiinni lukitus, mut kun kuomu on auki niin sitä saa vielä liikuteltua eteenpäin ja taaksepäin jolloin kuomu nousee, niin eipä ottanu enää esikoisellakaan kuomu päähän kiinni!

Toivottavasti joku sai selvää... =)Ja nyt siis rattaat ovat varattuna meille.Tämän vaan halusin kertoa, kun silloin kun vaunut tuli markkinoille niin moni harmitteli sitä kuomua täällä palstalla, minä mukaan lukien =)M@nsikk@

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat