Vierailija

Joka paikassa varoitellaan, että munia ei pitäisi erilaisten bakteerien ym. takia syödä raakana. Toisaalta raakaa munaa on majoneeseissa, tietyissä leivonnaisissa, jäädykkeissä ja muissa jälkiruuissa. Taikinaakin tulee yleensä maistettua. Oletteko kuulleet vastaavia varoituksia ja ruvenneet kontrolloimaan syömisiänne vai onko tällainen varoittelu pelkkää hysterisointia?

Kommentit (3)

voi tosiaan yllättyä, kun juttelee kananmuna-allegikkojen kanssa. Sitähän on vaikka missä.



Mutta onko niin, että raa' assa kananmunassa voisi olla salmonellaa tms?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat