Vierailija

Auttakaan nyt miestä mäessä.... Haluaisin pestä ABC:n sitterimme ja jotenkinhan se kait pitäisi se kangas siitä irrota?!?

Nyt kangas on tuhannen jumissa eikä enää liiku mihinkään suuntaan.

Osaatteko siis neuvoa miten kangas sitteristä kuuluu irrottaa?-MARI-

Kommentit (6)

Ei tarvitse katkaista sitä takana menevää nauhaa, saat kyllä irti ilman katkaisemistakin. Hieman oli konstikas irroitettava, kun itse pesin, mutta onnistuu kuitenkin. tarkkaan en muista, missä järjestyksessä irrottelin.Nyt en voi katsoa, kun lapsi nukkuu sitterissä, ja kangas menossa vasta illalla pesuun, kun vauva on sängyssään...

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Tuossa sitterissä on tuollainen remmi, joka estää kankaan pois vetämisen. Yksi keino olisi katkaista se niin kangas tulisi helposti pois... :o)

Siinä kun se kangas on ihan kuin pussi siinä kehikon päällä, niin taivutin sitterin selkäosan ihan pystyyn, samoin jalka osan, niin siten pussin sai otettua pois.

Vauva herännyt, ja katoin tuota sitteriämme. Mikäli sinulla onsamanlainen, niin meillä lähtee kangas näin. (meillä tummansinistä sivussa ja beigeä keskeltä, tummansinisellä etuläppään kirjoitettu ABC Design)Jalkopäästä aloita kankaan irrottaminen, avaa tarranauhakiinnitys ja nosta kangas metallin yli. Tämän nauha, joka menee takana, jota olit katkaisemassa, niin nosta se niiden vaaleiden selkänojan säätötappien ylitse. Saa kyllä nostettua, vaikka onkin vähän tiukka. Tämän jälkeen pitäisi kankaan lähteä helposti jo tuolta pääpuolelta pois

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat