Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Seuraa 

Miten tuohon ohjelmaan tulee noita ihmisiä kertomaan noinkin rajuista ihmiskohtaloista kuin tänäkin aamuna?JA tää ei ole sitten mikään negatiivinen kommentti! Lähinnä ihmettelyä vain...Itse tykkään katsoa ohjelmaa, ja on positiivista huomata miten ihmiset voivat selvitä rankoistaki jutuista eteenpäin!

Kommentit (5)

Siinä oli pariskunta jonka mies tippui rakentaessaan katolta. Pää meni mäsäksi, ihan viiston malliseksikin. Selvisi kuitenkin, vaikka kaikenlaisia jälkiä jäi, esim. todella huono näkö, maku ja hajuaisti jäi pois jne.

Musta on ihana kuula selviytymistarinoita. Itsellänikin oli jokin aika sitten aivoperäinen juttu (ei onnettomuus) ja rohkaisi todella paljon kun näin kuinka paljon pahemmastakin on selvitty.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

he pitävät korvansa auki liikenteessä.

Tiedän erään parin jonka toisen osapuolen äiti ja täti olivat junassa ja juttelivat tämän parin tilanteesta:hyvin nuorena naimisiin, monta lasta (nämä ok), mutta vakava sairaus varjosti paria monta vuotta sekä selviytymisestä ja sairauden uhkan poistumisesta. Vakkuri oli istunut heidän takanaan ja kuullut juttelut. Ennen poisjääntiään oli Vakkuri tullut kysymään pariskunnan yhteystietoja, josko heitä kiinnostaisi tulla ohjelmaan.

Tietääkseni heihin saa ottaa yhteyttä ja he ottavat yhteyttä...

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat