Vierailija

.

Sivut

Kommentit (25)

Kuka nyt rönttää ostaisikaan, mut kun kauniista vaatteesta voi yhden ulkoilun aikana tulla rönttää lapsen päällä.Lainaus:

En mä mitään rönttää edes osta, mutta haaste on siinä että saisi lapsen olemaan strippaamatta niitä kauniita vaatteita pois.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Samoja pidetään kuin muulloinkin. Keskihintaisia merkkivaatteita. Kotipäivinä tosin lapset kulkevat puolipäivää alusvaatteillaan : ) Köyhä ostaa laadukasta!

Espritiä myydään Anttilassa!!! Siis apua!!!! Onko ne sitten kivoja ja nykyaikaisia vaatteita vai ihan juntteja???

Lainaus:

Kivat,nykyaikaiset puhtaat ja ehjät vaatteet päällä,eikä edes ikinä kahta päivää samoja,illalla aina pyykkikoriin ja aamulla uudet toisiinsa sopivat päälle. Legoja,elleä,espritiä.Ei anttila/vapaavalinta kamaa

Jos askartelemme, maalaamme, teemme pihatöitä tai remonttia, niin "rönttää", jos taas leivomme, laitamme ruokaa, katsomme telkkaria, luemme kirjaa tms. siistit kotivaatteet (=siistit yleisvaatteet).Meillä, kun kaikki päivät ovat kotipäiviä ja teemme täällä kotona lasten kanssa yhdessä kaikkia hommia, niin vaatteet aina hommien mukaan.

Kivat,nykyaikaiset puhtaat ja ehjät vaatteet päällä,eikä edes ikinä kahta päivää samoja,illalla aina pyykkikoriin ja aamulla uudet toisiinsa sopivat päälle. Legoja,elleä,espritiä.Ei anttila/vapaavalinta kamaa

Aamulla puetaan aina siististi ja usein joutuu kesken päivää vielä vaihtamaankin, kun on sotkettu.

Ns. huonompia vaatteita meillä ei ole, koska heitän pois sellaiset, joista tahrat eivät ole lähteneet tai on muuta vikaa.

Rönttää ei osteta, joskus kyllä saadaan ja ne kivat uutena ostetutkin kyllä aikanaan kiertävät sinne rönttiin, kun on tarpeeksi lähtemättömiä tahroja ja paikattuja polvia.Tässä varmaankin hiukan vaikuttaa ympäristö. Asumme maalla ja se käy vaatteille kohtalokkaammaksi kuin kaupunkielämä. Ei tarvitse kuin kerran kiivetä pihakuuseen ja siisteissäkin vaatteissa on pari palkeenkieltä ja pihkaa, jota ei saa irti pesuissa. Ja eipä niitä mustikkametsässä tai isin apuna traktoriremontissa käytettyjäkään vaatteita enää puhtaaksi saa.Meillä periaatteena, että ihmisten ilmoille mennään ihmisten näköisinä ja toisaalta kotipihassa tai lähimetsissä ei tarvitse vaatteitaan suuremmin varoa. Siksi vaihdetaan vaatteita sen mukaan, mihin ollaan menossa ja mitä tekemässä.

Lapselle on aina ostettu kaikki uutta, kun on ainoa pieni koko suvussa. Vaatteista vanhimmat sopivat ovat varmaan 6 kk vanhoja, joten voi olla vähän kuluneita polvista tai muuten pesun kuluttamia, ja sitten on ihan uutta tyyliin ostettu viime viikolla.Ei ole erillisiä kylävaatteita ja leikkivaatteita, laitetaan päälle puhdasta ja silitettyä, ja yritän laittaa yhteen sointuvat kuteet päälle. Mies laittaa päälle mitä sattuu.

on rönttää eli tutuilta saatuja vaatteita, joiden joukossa on myös vain pihalle/mökille/metsään laitettavia vaatteita. Ja lapset kyllä "tekevät" rönttää ihan pyytämättäkin.

3-vuotias on kova keekoilemaan vaatteilla ja mun puolesta saa ottaa kaapistaan mitä vaan paitsi paria juhlamekkoa. Muut on vapaata riistaa ja useimmin pukeekin hameen päälleen.

päivän mittaan ja iltaa kohden vaatteet lentävät päältä muutamaan otteeseen ja päivän aktiviteeteista riippuen saattavat muuttua rönttävaatteiksi, jotka sitten illalla pannaan pesuun ja aamulla taas pinosta kivat vaattet päälle.

En ole koskaan törmännyt tahraan joka ei lähtisi pois. Ostan usein kirpputorilta tahraisia vaatteita ja poistan tahrat. Lapsellani ei ole yhtään tahraista vaatetta. Kirpputorilta ostettuja on todella paljon. Kaikki vaatteet pesen ja silitän huolellisesti. Ei siis tarvitse pitää erikseen siistejä ja rönttävaatteita. Juhlavaatteet ovat asia erikseen.

esim. mummon ostamia, joista en itse tykkää mutta kun uudet niin lapset haluaa laittaa päälle... Kouluun tai päiväkotiin tai kylään mentäessä laitetaan aina siistit, joita saa kyllä pitää kotonakin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat