Vierailija

Mulla on -95, 440 Volvo, jonka takapenkillä on sellainen kiinteä korokeistuin. Onko tietoa voinko laittaa 15kg lapseni siihen istumaan ja onko se ihan ..turvallinen? :) Vai pitäiskö ton kokoisella olla vielä sivutörmäyssuojat pään vieressä?Kiitos jo etukäteen:)

Terv. Sormi suussa oleva äiti

Kommentit (2)

eipä meiän perheessä olla ees tiedetty et semmonen on autossa.meiän autossa saa käännettyä keskelle kyynärnojan.mut uskosin et teiän lapsi tarvii viel turvaistuimen.

oiskohan lapsesi n. 5v vuotias - painosta päätellen. Sanoisin, että se koroke on ihan hyvä tilapäiseen kuljetukseen, mutta olisi parempi että olisi tosiaan sellainen koroketuoli jossa myös vähän sivusuojaa - ainakin jos ajatte pitkiämatkoja kovilla nopeuksilla. Volvo on kyllä melko turvallinen, vaikka yli 10 vuotta vanha, mutta silti.Toinen tsekkaamisen arvoinen asia on, että tuolla korokkeella istuessa turvavyön yläkohta pitää tulla oikealle korkeudelle, eli aavistus olkapäästä ylemmäs - ei posken korkeudelle. Turvavyön saa alennettua sellaisella muutaman euron muovisella lisäosalla (saa varmaan kaikista autotarvikkeita myyvistä kaupoista) alkamaan tavallaan alempaa jos lapsen pituus ei vielä riitä.Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat