Vierailija

Lähipiirissä tapahtui taas ikäviä ja pisti miettimään, mitkä petokset ovat parisuhteessa niitä kaikkein anteeksiantamattomimpia. Oma listani:1. Hankkiutuminen raskaaksi ilman toisen suostumusta/ehkäisyn sabotointi raskauden aiheuttamiseksi ilman toisen suostumusta.2. Isot taloudelliset kuprut.3. Vakava ja pitkäkestoinen rinnakkaissuhde4. Valehtelu isoista ja tärkeistä asioista, esim. velat, luottotiedot, tulevaisuuden suunnitelmatKommentit (4)

Pettäminen on pahin, mitä voin omalle kohdalle kuvitella. Oli kyse sitten hetken hairahduksesta tai pitkäaikaisemmasta suhteesta, en siedä sitä.Sen jälkeen vasta tulee lupausten pettäminen, se ettei ole sitoutunut suhteeseen, taloudelliset kuprut jne.Mulle parisuhteessa tärkeintä on se, että molemmat ovat sitoutuneita ja tekevät töitä suhteen eteen. Vähempi ei riitä. Onneksi mulla on mies, jolla on samanlaiset ajatukset. Meillä parisuhde ajaa henkilökohtaisten mieltymysten ohitse.

Vierailija:

[quote]


Lähipiirissä tapahtui taas ikäviä ja pisti miettimään, mitkä petokset ovat parisuhteessa niitä kaikkein anteeksiantamattomimpia. Oma listani:1. Vakava ja pitkäkestoinen rinnakkaissuhde2. Valehtelu isoista ja tärkeistä asioista, esim. velat, luottotiedot, tulevaisuuden suunnitelmat3. Hankkiutuminen raskaaksi ilman toisen suostumusta/ehkäisyn sabotointi raskauden aiheuttamiseksi ilman toisen suostumusta.4. Isot taloudelliset kuprut.5. Yleinen valehtelu kaikista asioista

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat