Vierailija

eli toi 87e sisältää 2kpl Minihupirannekkeita eli 4½ v ja 3v lapsille sellaiset ja Peacock ravintolan " syö niin paljon kuin jaksat" annokset jotka maksaa aikuisilta 17e/kpl ja yli 4v lapseltakin 8e.

Hieman turhan kalliiksi tulisi reissu noilla eväin, jestas sentään sehän olis n.600mk muutaman tunnin huvista.

Kommentit (26)

Se iltahupi on ihan naurettava, muutaman euron halvempi kuin koko päivän ranneke ja sillä pääsee vain kolmen tunnin ajan. Tämän kesän alytön uutuus on kimppalippu, 50 eurolla kaksi ihmistä pääsee VUOROTELLEN laitteisiin, kun kaksi omaa ranneketta maksaisi 56 euroa, just joo.

todella epäterveellistä ja kohtuuttoman kallista. Me kävimme juuri 1 ja 3 vuotiaan kanssa lintsillä. Molemmilla oli rannekkeet n. 30 euroa. Oli eväät mukana ja ostimme kaksi 3 euron nakkia. Eli maksoimme yhteensä 36 euroa keikasta ja eväät tietty muutaman euron päälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kiva paikka. Oli myös lasten ruokalista missä edulliset annokset. En nyt muista sitä katuosoitetta. Tietääks joku? Kuiteski ihan kävelymatka lintsiltä.

Lintsin ranneke on tänä vuonna jo 28 e, nousee joka vuosi. Ja jos merimaailmassa meinää käydä, niin se maksaa lapsiltakin lähes 10 e ja aikuisilta 13.50 eikä tod. ole sen rahan arvoinen. Paitsi ruoka, niin myös esim. pehmis on siellä käsittämättömän hintaista. Meidän Lintsikäynnit harvenee huomattavasti tänä vuonna nousseiden hintojen vuoksi. Se varmaan tuolla hinnoittelupolitiikalla on tarkoituskinItse kävin eilen Särkänniemessä kahden lapsen kanssa: rannekkeet 87 e, parkkimaksu 3 e, ruokailut ja jätskit n. 45 e ja narunvedot ja pelit 10 e , hoh hoijaa. Bensoineen huvittelupäivä maksoi liki 200 e. Toisaalta ei käydä kun kerran kesässä niin maksakoon sitten.

mukisematta, mutta huonostaa ruuasta en maksa. Jos maksan, pitää olla kunnollista.Kahtena kesänä peräkkäin olen saanut niin surkeaa ruokaa lintsiltä, että puolet jäi syömättä. Maailman surkein salaatti esimerkiksi.

Huviretki Helsinki Olympia

Läntinen Brahenkatu 2

00510 HelsinkiAvoinna: ma-to 16-22.30

pe 16-23

la 12-23

su 12-18Pöytävaraukset:

(09) 691 5801

www. huviretki. fi

mutta menishän siellä se muutama tunti eli sitten tulis päivällisruoan nälkä ja aika jo vastaan eikä silloin pelkkä hattara tms herkku auta/riitä.

Ja ittelänikin vielä tää verensoekriongelma eli popsittava jotain 3-4h välein vähintään tai muutun piruksi ja raajat tärisee.

ap

Mutta kun se ruoka on kallista ja ala-arvoista, pitänee syödä ensin keskustassa jossakin ravintolassa.

Ei siksi, että tulisi kauhean paljon halvemmaksi. Mutta siksi, että ei tarvitse maksaa kiskurihintaa paskaruuasta.

Mieti kun me lähdetään niin matkat maksaa lisäksi 200 euroa ja rannekkeet kalliimmat.Katso netistä nimellä iltahupi. Rannekkeet halvemmat, toki myös aika.Mielestäni lintsille kannattaa ostaa ranneke ja käydä kaksi perättäistä päivää siellä, on siis voimassa kaksi päivää se sama ranneke.

mukana siksi, että Lintisillä on tarjolla vain surkeaa ja huonoa ruokaa. Ja nämä surkeudet on vielä ylihinnoiteltu. Panostakaa rannekkeisiin ja jädeen.

Käykää jossakin kuppilassa siinä lähikaduilla syömässä, tai ajelkaa ratikalla vähän matkaa johonki kivaan ruokapaikkaa. Sit masut täynnä takas hurvittelemaan : )

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat