Vierailija

Oletko lomaillut Albenassa? Olemme lähdössä elokuun lopussa viikoksi, 2 aikuista. Kultahietikolla olemme käyneet kahdesti. Albena on ilmeisesti pienempi ja hiljaisempi paikka?

Kommentit (13)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Onko välimatkat pitkiä, jos hotelli sijaitsee ylärinteessä tai kulkiko siellä minijunia? Suomi24 keskustelusivuilla on paljon hintatietoa.

Ei ehkä oltaisi mieluiten Bulgariaan lähdössä (oltiin siellä viime reissulla), mutta oli niin hyvä tarjous, että pakko tarttua. Kaksi yhden hinnalla :)

Kun olin Bulgariassa 2 vuotta sitten niin neljä aikuista söi illallisen ravintolassa, vaikka hotellinkin ravintolassa, n. 20 - 25 eurolla. Tähän sisältyi siis ateria + jälkiruuat, viinipullo, olutta ja kahvia yms. Sikahalpaa!Tuliaisetkaan ei maksa mitään, vaikka ei niitä paljoa saa tuodakaan kun ei ole eu-maa. Eli sellainen 0,7 litran rommipullo maksoi n. 2 euroa. :DSuurin seteli mitä automaateista sieltä sai oli meidän valuutassa 20 euroa. Sekin jo kertoo paikan hintatasosta. Joskus vähän kitisivät hotellin rahanvaihdossa kun heidän mielestään liian suuria seteleitä vei vaihdettavaksi. Eli 50 euroa on siellä jo suuri raha.Halpaa on, mutta ei ehkä enää sitten kun maa liittyy eu:hun.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat