Seuraa 

Tietääkö joku vakuutusyhtiön kantaa puheterapiaan? Eli korvaako se terapiaa? Meillä If vakuutus ja otettu ennen syntymää. Meidän 5v täyttäneellä tytöllä on äänne virheitä seuraavasti: R-puuttuu, S tulee osittain, mutta " väärässä paikassa suussa" ja tupla LL ei onnistu. päästäisiin EHKÄ julkiselle jonoon, mutta jonotusta kestäisi vähintään vuosi. Mietimme myös terapian itse kustantamista, mutta maksaisi n. 50 e/viikko, olisiko silloin mahdollista saada esim. hoitotukea (tytöllä on myös astma ja syksyllä päätetään, aloitetaanko säännöllinen lääkitys uudestaan). Olisi kiva saada tytön puhe kuntoon ennen kouluun menoa.

Kommentit (2)

Soitin vakuutusyhtiölle, eivätkä valitettavasti korvaa terapiaa =(

Tyttömme pääsee julkiselle puolelle jonoon, mutta kuten mainitsin, niin jonotus kestää reippaasti yli vuoden. Nyt ollaan mietitty sitä oma-kustannus vaihtoehtoa. Jos saamme syksyllä hoitotuen astmaan, niin varmasti aloitamme terapian, muuten pitää vielä laskea, kestääkö budjetti. Terapia paikka tytölle kyllä olisi valmiina syksystä, mutta hinta hirvittää.

ehdothan voivat olla toiset nyt otetuissa ja vanhemmissa vakuutuksissa. Otin yhteyttä neljään vakuutusyhtiöön tänä vuonna, mielestäni if oli mukana mutten ole 100 varma, eivätkä korvaa mitään terapioita, eivät myöskään puheterapioita. Kaikkien noiden yhtiöiden lähettämistä kirjallisista ehdoista asiasta ei hetimiten saanut selvää mutta henkilökohtaisesti kysymällä selvisi. Päiväkodista kuulin kuitenkin, että joidenkin lasten vakuutukset kattavat yhä puheterapioita. Toivottavasti teidän kohdallanne kattaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat