Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

todistelkaahan mulle nyt vielä kerran että en voi lastani rintamaidolla syöttää liikaa, kun tuo meidän neiti 3kk on ihan uskomattoman pullero tapaus....

Äidin mielestä tietenkin ihana pumpeloinen, mutta rasittaa välillä kun hmiset päivittelee että ompas hyvinsyönyt lapsi jne jne...

Ja tyttö ei edes mitenkään kamalan tiuhaan syö.

Että enhän nyt lapsestani läskiä tee jo vauvasta vaikken vielä " dietille" pistäkään....

Pönkitystä vaan kaipaan itseluottamukselleni kun noi " jestas miten pullea lapsi" -kommentit syö vähän sitä.

Sivut

Kommentit (31)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kyllä minunkin mielestäni 5kk ikäinen joka painaa 9kg on jo hälyyttävä tapaus.

Lihavuus on nykymaailmassa halveksittu piirre ihmisessä, ja varmaan hoikkuuteen tottunut silmä alkaa nähdä jo vauvatkin " liikalihavina" vaikka usea tasaantuukin hoikaksi, normaaliksi pikkulapseksi.

meidän vauva (huomenna 4kk) painaa 9,3 kg enkä ole ajatellut laittaa dietille. Eiköhän hän hoikistu kun liikkeelle lähtee.

Ihanan iloinen pullea vauva hän on :)

..ja pahasti, jos pikkuvauvatkin pitäisi dieetille panna. " Hälyyttävää" ja paskat, anna mun kaikki kestää...... Oma poika oli myös todella pullukka ennen kuin otti jalat alleen ja siitäkös sain jatkuvasti kuulla. Myös todella ilkeitä kommentteja. Pojan isä (josta luojan kiitos erosin jo raskausaikana) ilmoitti ettei halua tavata poikaansa kun se on niin läski, alkoi kuulemma etoa. Ja äidin syytähän se tietysti oli, kun liialla rinnalla lapseni pilasin. Nykyjään vuotias poika on pitkän huiskea ja ennemminkin hoikka kuin pullea, vaan eipä ole isukkia näkynyt.. No, selityksensä kullakin ja parempi kun jättää näkymättä vastaisuudessakin, sen verran pahasti on häiriintynyt kaveri. Että älä aapee vaan lotkauta korvaasi moisille sonta puheille vaan luota vaistoosi.. Hyvä siitä pullukasta tulee=)

Mun tyttö oli aikoinaan 58cm ja 6695g

ja poika 59cm ja 6930gEttä aikas potraa porukkaa täälläkin : )Hyvä että vauva syö. Sitten olis ongelmia jos maito ei maittais ja paino nousis. Kyllä se siitä tasaantuu sitten ajan mittaa...

-2

mutta poikamme oli imetyksellä kasvaessaan todella pyöreä. 3 kk iässä 7275 g ja 60,5 cm. Oli todella suloinen pallero. Neuvolan terkkari ei mitenkään kommentoinut pahalla vaan ihasteli hyvin maidolla kasvaneen pojan reisimakkaroita. Usein kyllä sain kuulla ihmisiltä kommenttia että " on poika ollut ruoka-aikana kotona" , mutta kaikki hyvässä hengessä. Nyt kun poika syö tavallista ruokaa ja on alkanut liikkumaan, niin painonousukin on tasaantunut. Ihanan pyöreä poika kuitenkin edelleen. 9,5 kk iässä hän oli 10 715 g ja 72,6 cm. 1v-neuvola on viikon päästä ja painoa on kotivaaan mukaan lähes 12 kg, tosin pituuttakin on housun punttien perusteella tullut nyt reilusti.

puhua lapsestasi noin? Hyvän itsentunnon perusteet lapses saa! Äly hoi, älä jätä!

Minun lapsonen on pyöreä kanssa n.9kg ja 5kk. Pyöreä ja pehmeä vauvan kuuluu ollakkin. Minua välillä sapetti kun tuntui et jokaisella oli jotakin kommentoitavaa painosta, tyyliin: no, onpa ollu syömäaikaan kotona!!! Rintamaitoa on saanut vain ja saa edelleen. TÄlläisiin kommentteihin kannattaa heittää jotakin nasevaa kuten esim. no, niin oot sinäkin yms..

Maitomakkarat sulaa kyllä pois sitten kun vauva alkaa liikkua :)Meidän punkeropoika:

6 viikkoa 6,5kg ja 60,5cm

3kk 8kg ja 64cm

4kk 9,5kg ja 67,5cmNyt on vähän vajaa 3-vuotias, " normaalivartaloinen" lapsukainen.

ainakin ihan normaalipainoisia, ja niin on esikoinenkin 3vee, vaikka vauvana oli pulska hänkin. Mutta siis osa näköjään tuntuu ajattelevan että rintamaidolla voi pienen vauvan lihottaa.

t:ap

Oma kuopus oli todella pullea vauvana ja sain joka käänteessä kuulla noita kommentteja. Ensimmäisillä kerroilla menin ihan sanattomaksi, koska mielestäni vauva ei ollut erityisen pullea vaan ihan normaali. Lopulta aloin sanoa jokaiselle ihmettelijälle että " hyvä ettei liian laihalta näytä" tms. Siihen loppui hyvin äkkiä nuo kommentit.Kun kuopus alkoi kävelemään 10kk ikäisenä alkoi painokin pudota siihen malliin että sitten ihmeteltiin annanko lapselle ruokaa ollenkaan enää. Ja taas sain vastata ihmettelijöille, että annan kyllä ruokaa mutta nyt alkaa se niin kovasti huolettanut vauvapyöreys katoamaan kun vauva lähti liikkeelle.1,5-vuotis neuvolassa oli mitat 82,5cm ja 11,5kg eli kovasti on nyt normaalipainoinen.

Vierailija:

Lainaus:


kyllä minunkin mielestäni 5kk ikäinen joka painaa 9kg on jo hälyyttävä tapaus.

Lihavuus on nykymaailmassa halveksittu piirre ihmisessä, ja varmaan hoikkuuteen tottunut silmä alkaa nähdä jo vauvatkin " liikalihavina" vaikka usea tasaantuukin hoikaksi, normaaliksi pikkulapseksi.
Vauvan " lihavuus" hälyyttävää?? No tuskinpa kuitenkaan...

Jos lapsen paino ja sen nousu ei ala tasoittua lapsen liikkuessa, sitten voidaan miettiä missä vika. Tämä painohössötys on kyllä mennyt jo aivan liian pitkälle!

Jatka vain imetystä, ap ja jätä muiden kommentit omaan arvoonsa. :)

Sivut

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat