Vierailija

ärsyttämään tämä olotila.!

kirjoitin jokin päivä sitten aamupahoinvoinnista ilman oksennusta.. testasin että mahtaisinko olla raskaana kierto oli silloin 18/28-30 ja testi näytti negaa.. nyt minulle on tullut menkkamainen olo että ihan kuin menkat alkaisivat kohta.. ja pahoinvointiakin on ollut edelleen yhtä lailla iltaisin kuin aamuisin.. lääkäriin en tohtisi vielä mennä kun olo on muuten ihan ok. en vaan kohta tiedä mitä tässä tekisi odoittaisiko seuraaviin menkkoihin asti että jos olo menisi pois.. vai, mitä.. ???kiertoni on tällä hetkellä 20/28-30

Kommentit (9)

Eivät ne tuossa kierron vaiheessa vielä mitään plussaa näytä vaikka raskaana olisitkin!! Ja pahoinvoinnille voi olla miljoona syytä eikä raskauspahoinvointi sitäpaitsi yleensä ala kuin vasta joskus 6. raskausviikon kieppeillä, monilla paljon myöhemminkin.

.. eräs ystäväni tarkkailee koko ajan itseänsä, terveyttänsä ja kroppaansa. Rasittavaa! Milloin on selvästi kolotusta munuaisissa, nipistelee munasarjaa, tai muuten sisäelimet pois paikoiltansa. Esimerkiksi siirsi e-pillereillä kuukautisia (matkan takia tms. ), söi siis 2 liuskaa putkeen. No, toisen liuskan puolivälissä oli jo " niin turvonnut ja tukkoinen" olo, että piti oikein kouluterkkarille mennä asiasta kyselemään. Ettei olisi vaikka pois-valumatonta verta kertynyt vaarallisiin paikkoihin! Argh!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat