Vierailija

" hyvä naapuri!xxx-tyttömme on ollut sairaana viime päivät ja sen vuoksi itkeskellyt paljon myös yöllä. meteli on varmasti kuulunut teillekin ja sitä pahoittelemme! tauti on varmaankin nyt hellittämässä ja toivomme yörauhan laskeutuvan niin meidän kuin teidänkin asuntoon.t: xx xx alakerrasta"tiedän toki että pikkulapsen huuto kuuluu tavalliseen elämään ja kerrostalossa naapureiden pitää sietää yhtä ja toista elämän ääntä, haluaisin kuitenkin olla jollain tavalla kohtelias tai jotain. en tiedä kuka yläkerrassa asuu, ja siksi en osaa esim. rapussa törmätessä sanoa mitään. enkä kyllä käytännössä ikinä törmää rapussa keneenkään.

Kommentit (17)

tottahan se on etten voi aina olla hattu kourassa ja nöyränä jos meiltä jotain ääniä kuuluu. nyt kuitenkin tällä kertaa rupesin oikein säälimään yläkerran ihmistä. yritin itse viime yönä paeta sohvalle nukkumaan (kolmen valvotun yön ja rankan työviikon jälkeen olin ns. levon tarpeessa) ja siinä maatessani kuulin kuinka yläkertalainen valvoi ja käveli kämpässään. en ihmistä tuntematta osaa tietty sanoa minkämoinen päivärytmi hänellä on, mutta tuli kyllä semmoinen fiilis että valvoo kun ei saa metelissä unta.ap

että jos kuitenkin laittaisin lapun sinne ilmoitustaululle. mitäs kirjoittaisin siihen? varmaan jotain samantyyppistä kuin tuohon aiemmin suunnittelemaani?Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Meidän tytöllä oli silloin sairastelukierre ja itki paljon öisin. Seinänaaureitä ei ole, joten laitoin lapun ylä ja alakertalaisille. Alakerta ei koskaan kommentoinut asiaa mitenkään. Yläkerta palautti lapun ja olivat kirjoittaneet siihen, että ihan normaalia perhe-elämään kuuluvia ääniä vaikka eivät olleet koskaan mitään kuulleet (sikeä unisia?). Myöhemmin kuulin viitoskerroksen rouvalta (asumme kolmannessa), että huuto kuului heillekkin asti.Yhdessä vaiheessa tyttö sai usein yökauhukohtauksia. Huusi ihan järjettömästi yöllä kun olisi jätetty yksin tai tehyt jotain pahaa hänelle. Silloin mun piti laittaa uusi lappu mutta se aina unohtui. Monta kertaa mietin, että mitäköhän naapurit luule, että meillä tapahtuu..

Ajattelin vain, että noita sairasitkuja saattaa olla vielä paljonkin edessä ja ethän voi joka kerta niitä pahoitella. Luulen että normaalit ihmiset kyllä ymmärtävät lapsiperheeen itkut ja muut äänet. Kaunis ajatus kyllä ja itsekin pitäisin sitä kohteliaana eleenä. Laita vain lappu, jos se omaa mieltäsi parantaa.

Ja yleensä ensimmäinen kerta on se, jolloin luodaan ne suhteet sinne naapureihin. Siispä laita ihmeessä lappu, tai käy jopa soittamassa ovikelloa ja kerro asiasi. Ei se ole toisen nöyristelemistä, jos anteeksi pyytää. Se on vain toisten huomioimista.

Meinasitko laittaa lapun vain yhdelle naapurille (" melu" kuuluu varmaan muihinkin asuntoihin?). Entäs jos sen laittaisi alakerran ilmoitustaululle?

mutta meidän asunto on semmoisessa kohtaa että meillä ei ole samassa kerroksessa seinänaapureita ja asutaan ekassa asuinkerroksessa, joten yläkerran naapuri on ainut johon sillä lailla suora yhteys. ja ajattelin että suora yhteydenotto olisi kivempi, koska häiriökin on ollut enimmäkseen yläkerran naapuriin kohdistuvaa.ap

Tuskin teidän tapauksessa, mutta jos lapsi itkee paljon, niin voihan olla, että naapuri on miettinyt, että onko sillä joku hirvee hätä tms. Tuollainen lappu rauhoittais mielen naapuriltakin. Tai sitten se ei ole edes huomannut mitään ja ihmettelee, että " mikä häiriö" =)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat