Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (24)

hyvään tottunut sukupolvi, " miten ihmeessä ennen on pärjätty kun ei ollut pyykkikonetta" voi voi, äidit meni joen rantaan pyykille ja lapsikatras pyöri ympärillä ja homma hoitu!!!

Nykyään monet vanhemmat ei saa kaupassa käytyä lasten kanssa, ilman katastrofia :)

Ja jos autossa ei ole ilmastointia niin mammalle tulee kuuma ja lapset kiukkuaa, apuaaa, mitä silloin pitää tehdä....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

toki matkustaminen olisi kesäkuumalla mukavampaa ilmastoinnilla varustelulla autolla. Jos ei hellepäivänä ole pakko lähteä lasten kanssa ajelemaan, en lähde. Myös pyrin pitemmät ajomatkat tekemään aamusta tai yöllä. Varjo, nesteen nauttiminen ja tauot, siinä ne...Mutta seuraavassa autossa on toivottavasti ilmastointi.

Meillä on tänä vuonna uutena ostettu BMW 525d, siinä ihana automaattinen ilmastointi ja roppa kaupalla muita herkkuja.En ikinä ottaisi mitään ilmastoimatonta rotiskoa, tosin meillä onkin varaa nauttia myös kunnon autoilusta.

no ei, meillä on semmonen vanha saabbi ja ikkunat auki mennään. niin ne ikkunat on silloinkin ollut auki kun minä olen ollut pieni. tosin pidemmät matkat pyritään ajoittamaan iltaan.

Meilläpä on kalliimpi auto kuin teillä! Meillä on Mazda MPV 2005 kaikilla herkuilla. Automaattia on muukin kuin ilmastointi. Alut on aivan ihanat. Ihailen autoa usein esim. kaupan ikkunoista, kun ajelen. Seitsemälle hengelle ja ilmastointi myös takapenkeille. Aivan ihana lasten kanssa matkustaa, kun niilläkin on tilaa! Mahtuu katselemaan dvd:tkin lökötellen.Jää muuten sun bemus liikennevaloissa ihan koska vaan, kun meikä painaa kaasua. Hajoa siis!

Ihanaa käydä miehen ja vauvan kanssa kaupassakin kävellen, voidaan jutella rauhassa, pysähtyä vaikka jäpelle ja saadaan samalla raitista ilmaa. Säästyy rahaa ja on mukavaa, suosittelen!!!

Autossahan on ikkunat, jotka saa auki.

Eikä se tuulen puhallus ole yhtään epäterveellisempää kuin se ilmastoinnin puhaltama kylmä viima.

Siis tyhmille,jotka ette osaa enklantii niin Jeims!! Mun tarvitsee sanoa vain, että Jeims daarling heilauta vähän viuhkaa kun on niin helteinen ja hipiäni hikoilee. Voi teitä, joilla vaan joku sähköinen ilmastointi. Toista on kun on oma Jeims kaatamassa virvokkeita kuiville ja janoisille huulille kuumalla ilmalla.

aukaistaan välillä ikkunoita, varsinkin silloin kun tullaan risteys- tms. alueille jossa alhainen nopeusrajoitus ja ennekaikkea pysähdytään tarpeeksi usein, juotavaa runsaasti mukaan, aurinkosuojukset ikkunoihin. Hengissä ollaan selvitty!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat