Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Kommentit (14)

Itse irrotan vain kun lähdetään jonnekin kauaksi aikaa (siis yöksi pois, ei esim. kauppareissulle). Tv:n yms. sähkölaitteet sammutan laitteen pääkatkaisijasta yöksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

pitäisit sitä pidempään päällä yhtäjaksoisesti? Sama on esim. loistevalojen kanssa - vessaan välon rämpäyttäminen päälle kuluttaa paljon enemmän sähköä kuin sen jatkuva palaminen (en tosin suosittele, että palaisi jatkuvasti, mutta jos vaikka aamulla käy 5 ihmistä peräjälkeen vessassa, on tyhmää rämpyttää jokaisen se valo itse päälle ja pois...) Hiljan luin jonkun sähköasiantuntijan jutun asiasta miten ihmiset luulevat säästävänsä sähköä napsauttelemalla laitteita pois ja päälle vähän väliä kun itseasiassa saattavat kuluttaa sitä normaalia enemmän niin.

Ja tästä katkaisijasta katkaisen virran koneesta. Ihan senkin takia että näyttö jää muuten omituiseen stand by tilaan jossa se surisee kauheasti.

Yleensä läppäri on lepotilassa eikä kiinni, jos en käytä. Saa heti päälle, eikä tartte ootella käynnistymistä. En ota muitakaan töpseleitä pois seinästä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat