Seuraa 

Alkuraskauden aikana minulta ei ole tullut minkäänlaista vuotoa normaalin valkovuodon lisäksi. Eilen alkoi vuotaa ruskean-punertavaa veristä vuotoa ja illalla ilmaantui myös sormenpään kokoisia verihyytymiä. Kipuja ei ole ollut, kivuttomia supistuksia kyllä. Synnytyspolilta neuvottiin odottamaan huomiseen ja menemään silloin neuvolaan kuuntelemaan sydänääniä.Onko kenelläkään kokemusta siitä, että vauva voisi olla elossa vaikka on tullut verihyytymiä keskiraskaudessa?

Kommentit (3)

Itsellä ei ole kokemusta muuta kuin alkuraskauden tuhruttelusta, mutta tulin kuitenkin tsemppaamaan, toivottavasti saat hyviä uutisia huomenna!!Toivoo Kerttu

Varmasti vauva on elossa eikä sillä ole hätää. Tulee mieleen, että olisko sulla etinen istukka? Itsellä semmoinen vuoteli todella paljon. Jos tämmöinen vaiva sinun kohdalle sattuu (eli että on etinen ja vuodot jatkuvat pitkään), niin kehotan seuraamaan tulehdusarvoja ja vaatimaan kunnon lääkkeet jos arvot _yhtään_ kohoaa. Toivotaan, että vaivan syy selviää ja saat nauttia raskaudesta ilman huolia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kävin tänään gynen polilla ja vauva voi hyvin :) Syytä hyytymien vuotoon ei kuitenkaan löytynyt. Istukka sijaitsee melko ylhäällä, joten se ei ollut vuotanut. Nyt vaan odotellaan tänään otettujen kokeiden tuloksia. Pääasia, että vauvalla kaikki oli kunnossa! Nyt vaan täytyy levätä.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat