Vierailija

Miten vaikuttaa? Olettaisin että vaikuttaa todellakin ja paljon mutta ystäväni on polttanut koko raskautensa ajan ja väittää että mitään vahinkoa ei tule...Onko jollain todisteita esim oman vauvan osalta, että vaikutusta oli?

Kommentit (9)

harvinaisen tyhmä ja itsekäs ihminen. Olen yrittänyt selittää vaaroja mutta ei näytä olevan mitään hyötyä. Hän vain tokasee että omapa on asiansa eikä halua asiasta sen enempää keskustella:(

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mutta sikiön kokoonhan tupakalla voi olla vaikutusta. Sikiö ei kasva kunnolla äidin kohdussa. Sitten nämä allergia- ja astmataipumukset...

Mutta kuten sanottu, AINA löytyy niitä, joilla terve lapsi tupakasta huolimatta..

Kivaahan se toki on, että äiti päättää " joo mä en sit tahdo lapsenlapsia" selitä tuo sitten pojallesi tai tytölesi kun hän tulee luoksesi itkemän ettei saa lasta:(Navetan takana TODELLAKIN on tilaa!!!!!

Eli vauva voi olla terve, mutta aikuisena sitten paljastuukin, ettei esim. siittiötuotantoa ole laisinkaan.Tästä uutisoitiin viime talvena kovasti.

Kyllä viattoman, avuttoman lapsen terveyttä on suojeltava kaikin tavoin. Se on suorastaan äidin velvollisuus! KOSKAAN ei äidin tupakointi voi olla lapselle eduksi vai voiko muka!!!?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat