Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

nainen on polttanut koko raskausajan ja jatkaa edelleen, eilen valitti, että kun niiden pojalla on koko ajan kaikkia ongelmia, allergiaa ym. niin en voinut olla kysymättä, että poltitko häntäkin odottaessa... Nainen suuttui ja sanoi että vitt** se sulle kuuluu ja lähti menemään... Suutuikohan?On vaan niin vastenmielistä nähdä äiti rööki suussa, säälittää ne lapsetkin:(

Kommentit (9)

Enemmän olisi stressannut mahdolliset sikiön vauriot. Kaikki pystyvät lopettamaan, jos oikeasti haluavat. Järjetöntä mammojen itsekyyttä tupakoida raskausaikana!

Itse en ole koskaan polttanut, mutta miettikää kuinka paljon isompi stressin ja rasituksen aihe olisi lopettaa polttaminen odotuksen aikana kuin rajoittaa määrää kohtuulliseksi??!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Juhannuksena viimeksi satuin samaan paikkaan raskaana olevan naikkosen kanssa, joka poltteli tyytyväisenä röökiä pitkin iltaa. Ei siinä tilanteessa voi sanoa mitään :/

Samoin huumeita voi käyttää ja alkoholia, ettei vaan stressaannu lopettamisesta. Ei sille lapselle mitenkään käy. Kummin kaiman naapurin serkkukin on ihan terve, vaikka äiti poltti viis askia punasta norttia päivässä.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat