Vierailija

Kommentit (30)

mutten nyt kuollaksenikaan muista mistä ihan viimeksi silloin keskustelimme. Ehkä jostain lapsen leikkimismahdollisuuksista mökin pihalla tai jotain....

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kuinka paljon hän on tänä kesänä jo ehtinyt pyöräillä. Tällä hetkellä oli mittarissa noin 450 km ja nyt kun hänellä alkoi loma niin tarkoitus on kuulemma tuplata lukemat. Sit lupasin iskälle rikkinäisen imurini ja teknisenä ihmisenä hän varmasti korjaa siitä itselleen toimivan pelin:)

Hän kertoi lomasuunnitelmistaan (kiertää maailmaa 3viikon ajan vähän siellä sun täällä).

Vastasin hänelle, että " kuulostaapa kivalta" ja kerroin, mitä me aiomme tehdä (eli ei oikeestaan mitään).

Sanoi juhlineensa 2 päivää ja joku typy makoili vieressä! Olisin esikoisen kanssa menny käymään, kun ei olla vuoteen nähty, mutta mihinkäs pappa tapojaan muuttaisi! Kerran renttu, niin aina renttu! Meille on perheenlisäystä tulossa, enkä ajatellut edes ristiäisiin kutsua. soittaakin aina vaan kännissä tai missä lie höyryissä!!!!!!!!!!!!!

mm. kirpputoreista, kissoista, kesämökeistä, hyvästä musiikista (tämä meinaa jotain akselilla Leonard Cohen <-> klassinen), kirjallisuudesta (iskä lukee Harry Pottereita ja dekkareita, sekä venäläistä kirjallisuutta mielellään), kännyköistä, politiikasta, hänen edesmenneestä äidistään eli mummostani...Tässä näitä viimeaikaisia...

Eilen olivat kylässä ja taidettiin keskustella isän ja äitin pohjosen reissusta, josta olivat paluumatkalla meille poikenneet kahville, lisäksi puheenaiheina oli kesämökillä hajonnut vesipumppu, jonka pappa oli saanut kuntoon ja porukoiden akvaarion vedenpuhdistin, joka oli heidän loman aikana mennny tukkoon ja onneksi olimme miehen kanssa juhannuksen viettoon mennessä poikenneet sielä hakemassa mökille vesikanisteria ja huomanneet asian. Olisi ollut kuolleita kaloja akvaariossa kun porukat olis reissusta palanneet.

Minä juttelin tänään uuden puutarhagrillimme muuraamisesta ja pinnoituksesta. Eilen olimme vanhempieni kanssa oluella terassilla ja puhuimme lähinnä lapsemme tempauksista ja yhteisistä tuttavistamme.Ihanaa että on läheiset välit. Isä kuuluu päivittäiseen elämäämme.

on kun olimme äidin kanssa lähdössä kotiin häntä katsomasta ja suoristin mahassa olevan letkun " ruokintatippaan" (isällä ruokatorvessa & mahassa syöpä) ja isän viimeiset sanat olivat " on se hyvin" . Seuraavana yönä tuli äidille puhelu että isä on kuollut.

Vaihdoimme yleisiä kuulumisia, teimme lomasuunnitelmia ja keskustelimme isän hyvän ystävän kuolemasta. Olen ollut isäni kanssa välillä varsin etäisissä väleissä, vaikka ei siinä sinällään mitään vikaa ole,mutta sen jälkeen kun sain lapsia, rupesi isääni jotenkin enemmän kiinnostamaan minunkin elämä.

Tai oikeastaan ei olla väleissä ollenkaan, mun tahdosta. Parempi kuitenkin elää tätä omaa elämää, ja yrittää selviytyä yli niistä kamalista asioista, joita se ihminen on aiheuttanut. Onneksi miehen isä on ihana ja läheinen, ihan jo meidän mahdollisesti tulevien lastenkin takia. Oma isäni ei tule ikipäivänä heitä näkemään.

4

Siitä puhelusta on jo 3 vuotta aikaa. Faija kun delas 3v sitten :' ( Päivittäin soiteltiin, kun vanhempani asuivat Jenkeissä ja tuosta puhelusta seuravaana päivänä kuoli yllättäen. On jäänyt hyvä mieli siitä, että viimeinen puhelu jäi hyväksi muistoksi, eikä mitään jäänyt hampaankoloon :)

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat