Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan tulossa mieheni kanssa (ei lapsia mukana) pariksi päiväksi ja mietin mitä kivaa siellä voitaisiin tehdä. Suositelkaa myös hyviä ravintoloita!

Kommentit (11)

Lisäksi jos täältä löytyy kauniita kirkkoja, jos sellaisista tykkää. Linnoituksen ja vallien alue on ihan tutustumisen arvoisia. Niille taidetaan järjestää jotain opastettujakierroksia. Ja jos aikaa on ja erikoisuuksista tykkää, niin Lauritsalan kirkko kannattaa käydä katsastamassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

' Muuta' tekemistä täällä ei kauheasti kyllä ole.. Satama on nätti, mutta tunnelmaa pilaa hiukan kaikenmaailman tietyöt keskustassa. Sataman remontti on onneksi jo ohi! Kauniilla ilmalla suosittelen siis menemään satamaan, jossa on lihis- ja jätskikojuja ja 2 laivaravintolaa sekä hieman kauempana Kasinon edustalla terassi veden päällä.

Tuossahan nuo parhaat ruokapaikat jo tulikin mainittua! Lähellä satamaa, matkalla jo mainitusn hiekkalinnan luo, on myös ravintola Serra, mutta sitä en suosittele! Itselleni oli täydellinen pettymys palvelun ja ruoan suhteen (seurueemme 8 jäsenestä neljällä oli kanaruoka raakaa, puolet porukkaa sai ruoat vasta siinä vaiheessa kun toiset olivat jo syöneet...). Nämä tapahtui jo viime kesänä, mutta silti epäilykset ravintolaa kohtaan jääneet! Onko kellä kokemuksia ko. ravintolasta tältä kesää?Mukavaa päivää/reissua kaupungissamme!t: 3

Satamassa on myös se maailmanpyörä, johon kai saa ilmaislippuja kaupoista.Linnoitus on myös aivan ihana ja sinne järjestetään sunnuntaisin (?) opastettuja kävelykierroksia, joiden varrella näyttelijät näyttelevät paikkoihin liittyviä historiallisia tapahtumia.Linnoituksen museot ovat myös hyviä. Menee muistaakseni Ilja Repinin taidenäyttely. Eikä ole kallista.Linnoituksessa kannattaa ehdottomasti käydä kahvilla Majurskassa. Vanhanajan kahvila, jossa hinnat ovat kohdallaan ja tunnelma aivan ihana.Ja linnoituksen päässä sataman kupeessa on se täällä jo moneen kertaan mainittu hiekkalinna. On hieno.Saimaa on myös näkemisen arvoinen. Kenties risteily voisi olla kiva, jos on aikaa.

Oleilua satamassa, kenties laivaterasseilla. Ravintoloista voisin mainita Tiglion (italialaistyylinen) ja Tassoksen (kreikkalaishenkinen). Linnoituksessa mukavia kahviloita ja pikkuputiikkeja, Repinin taidenäyttely!

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat