Seuraa 

Olemme siis miettineet noita nimiä vauvallemme, emme kuitenkaan osaa päättää mikä olisi paras tytölle, joten auttaisitteko te arvon niminikkarit?Toiseksi nimeksi tulee: SusannaIsoveikan nimi on Henrik Aleksi

Kiitos!

Kommentit (17)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

mutta se on vähän outo suussa ja mulle nousee jostain kumman syystä aina sen sanoessani linja-auton kuva mieleen..Musta Henrikin siskoks sopis noista parhaiten Ringa (, josta jostain kumman syystä ei tule Ropo ensimmäisenä mieleen)Mites Rinna?

mutta nuo Ilma ja Inga olisivat minustakin vieläkin kauniimpia! Milma tuo mieleeni Bilbaon ja sitä kautta Bilbo Reppulin :D Ringa taas on tosiaan ruotsiksi soittaa ja siitä tulee minun ikäisilleni aina mieleen Ropo-Junnila. Rinja tuntuu äkkiseltään vähän keinotekoiselta, mutta siihen kyllä varmaan tottuisi ajan myötä.Entäs Kiara tai sen italialainen kirjoitusasu Chiara? Henrik ja Kiara sopisivat mielestäni hyvin yhteen.

en kylläkään henk.koht erityisemmin pidä Susanna-nimestä...

siksi tässä vielä muutama vaihtoehto:Rinja Henriina

Rinja Adeliina

Rinja Marleena

Rinja on paras, kaunis nimi ja helppo lausua. Milma on jotenkin hankalan kuuloinen nimi ja Ringasta tulee mieleen aikoinaan urheillut Ringa Ropo. Nimi ei muutenkaan sytytä yhtään.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat