Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

2 kk sisällä kuollut n.10 kalaa. Ensin makoilevat pohjalla, syövät kyllä. Sitten suomut vähän pörhöttää ja pian kala on kuollut.

Kommentit (11)

Isompi akvaario on 200-litrainen, eikä siinä oo ollu mitään ongelmia (paitsi kuparitetrat purevat jos asettelen esim. kasveja paikoilleen ;)

se on kyllä aika pitkälti menoa kalalle jos se sitä on. siirrä sairaat kalat erilleen muista etteivät tartuta muita. ja jos näyttää pahalta niin henki pois, se on armeliainta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Muuttuu happotasapaino akvaariossa radikaalisti. Luulis että kalat nousee pohjalta pintaan. Pinnassa ne saattaa tosin kellua kidukset ylöspäin, mutta saavatpa paremmin happea pinnasta.

Miljoonakaloja on ollu jotakin 1,5 vuotta. Tosin alkuperäiset on tainnu kaikki kuolla. Muuton jälkeen iski helteet ja vesi lämpesi. Voisko nää yhdessä aiheuttaa jonkun taudin puhkeamisen?

Ehkä niillä on joku tauti. Kauan ne on ollu sulla? Onko sulla muita kaloja ja jos on, niin miten ne jakselee? Meillä kuoli kerran kaikki seeprakalat (paitsi yksi, joka on hengissä edelleen) ja muut kalat pysyivät terveenä.

Waterlifen Octozin maksaa n. 10e. jos lämpö nousee 30 asteeseen alkaa happi loppua altaastasi. onko kansilasit jo auki? saatko tuulettimen puhaltamaan altaan pintaan? minkä kokonen allas on?

Sama koskee tuuletinta (hyvä vinkki muuten). Pitänee ostaa sitä lääkettä. Nyt lämmöt on n.24astetta. Kuumimpina aikoina sammutan valon akvaariosta.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat