Vierailija

Nyyh! Äidistä tuntuu pahalta. En vaan saanut lomaa heinäkuuksi periaatteesta, ois pitänyt uutta työpaikkaa vaihtaessa kiristää loma heinäkuuksi. Jos oisin tilanteen tiennyt ajoissa, en ois nykyistä työpaikkaa vastaanottanut. Mies rakennuksella koko kesän. Lapsi ihan orpona uuteen päiväkotiin aamulla ja vain kuukaudeksi.

Sivut

Kommentit (49)

pienistä itki, ei ollut yhtään tuttua aikusta, ja ihan oikeesti ei ollut, kun kahdesta ryhmiksestä ei ollut kukkaan tullut.

Musta on kamalaa että ei ajatella että lapsetkin tarttee lomaa!!!!

Se päiväkoti päivä on täyttä työtä lapsillenne, itsellä vain pari viikkoa lomaa, mutta miehen ja sukulaisten turvin lapisllamme on 6 viikkoa lomaa, yes!!!Ja se että sanotaan että on siellä tuttu hoitaja, niin hei haloo, voi se hoitaja olla ulkonäöllisesti tuttu, mutta muuten se ei ole pätkän vertaa hoitanut lastanne!!!

Vierailija:

Lainaus:


Mulle jäi siitä hyvät muistot, eivätkä lapsetkaan olleet onnettomia tms. Oli kaikin puolin mukava kokemus, päivät olivat leppoisia ja hiljaisia, ei ollenkaan sellaista härdelliä kuin normaalisti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Se että mulla on hyviä kokemuksia ei sulje pois sitä että jollain muulla on huonoja. Ehkä ap:tä saattaa vähän huojentaa se että myös hyviä kokemuksia on, vai mitä?Toivottavasti ap:n lapsen hoidossa olosta tulee mukava kokemus, ja muidenkin lasten.41Tiedän täältä meidän kaupungista 3 1,5-vuotiasta, jotka olivat kevään hoitopaikassa a, kesäkuun ovat hoitopaikassa b, heinäkuun hoitopaikassa c ja syksyllä sit tietty ihan uuteen hoitopaikkaan d. Että hiphurraa vaan, kyllä tämä pienten lasten päivähoito on sitten erittäin loistavasti järjestetty! :(

tyttö menee varahoitopaikaa, jossa oli viime vuonnakin. Viihtyi loistavasti, lapset kyllä sopeutuu ja uusia kivoja leikkikavereita tuli ikävä, kun vaihtoi taas omaan päiväkotiin. Ei se nyt niin kauheaa ollut, paitsi äidille.

Vierailija:

Lainaus:


omalla työpaikalla nämä mammat, jotka aina jaksavat vinkua sitä heinäkuuta vapaaksi itselleen. Meillä onneksi lomat kiertää, niin ei mammat määrää muiden lomia :)


Meilläkään ei ollut mitään tutustumisia, yhtään tuttua hoitajaa ei tiettävästi ole sinne tulossa, lapsista en tiedä. Yritin kysellä, mutta aika nihkeitä vastauksia sain.Ajattelen positiivisesti, uskon, että lapset sopeutuvat.Sinulle, joka keuhkosit, että " lapsikin tarvitsee lomaa!" Joo....tottahan se on, mutta minkäs teet, jos sitä lomaa vanhemmilla vain ei ole?

Vierailija:

Lainaus:


Tiedän täältä meidän kaupungista 3 1,5-vuotiasta, jotka olivat kevään hoitopaikassa a, kesäkuun ovat hoitopaikassa b, heinäkuun hoitopaikassa c ja syksyllä sit tietty ihan uuteen hoitopaikkaan d. Että hiphurraa vaan, kyllä tämä pienten lasten päivähoito on sitten erittäin loistavasti järjestetty! :(
taas näitä jotka tappavat lasten sosiaalisuuden.. huoh

omalla työpaikalla nämä mammat, jotka aina jaksavat vinkua sitä heinäkuuta vapaaksi itselleen. Meillä onneksi lomat kiertää, niin ei mammat määrää muiden lomia :)

Vierailija:

Lainaus:

Kuulehan 16. Elätähän itse kakarasi, ja lopeta itse olemasta noin itsekäs että lorvit kotona. Kaikki meistä eivät ole moraalittomia ja halua olla valtion loisena.
siis täh... en todellakaan ole -16-

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat