Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

yrittänyt käsitellä kovemmin tai kiusannut eläintä? *harkitseva koiraa*

Kommentit (11)

koiraa ei pahoinpidellä mutta sille näytetään missä arvoasteessa se on, ruoka tarjoillaan viimeisenä, ovesta se pääsee viimeisenä, sänkyyn/ sohville ei mennä ym ym.Ainoastaan todella surkeat kouluttajat käyttävät alistusta...Asiaan. Meillä ei lapset sen kummemmin ole olleet lainkaan kiinnostuneita eläimistä. He hyvin tietävät, että eläimiin ei kosketa ja kunnioitetaan niiden rajoja niin kuin ihmistenkin. Eläimellä on myös oikeus puolustautua.Hyvin on mennyt kaikki nämä vuodet. Ovat tulleet hyvin myös toimeen vieraiden koirien kanssa, joita meillä on ollut hoidossa, vaikka koiran historiasta ei ole ollut sen paremmin tietoa esim. jos vaikka ovat olleet eläinsuojelutapauksia.Eläimeen suhtaudutaan eläimenä ja opetellaan tuntemaan sen käyttätymista ja sitä miten kyseinen eläin hahmottaa ympäristöään. Tutkitaan sen viestejä ja annetaan vapaus ilmaisulle. Silloin on helpointa tehdä yhteistyötä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lapsi pitää opettaa ettei koiraa kiusata tai satuteta ja koira pitää alistaa joukon hännäksi.Jos teistä ei ole jöötä pitämään niin hankkikaa koira vasta kun lapsi on isompi!Kunnolla osattava alistaa koira ja kunnolla saada lapsi ymmärtämään ettei koiraan saa koskea kun se nukkuu, koiraan sattuu..

tai kiusanneet eläimiä. Ideana on, että vanhemmat opettavat, että eläimiä pitää kunnioittaa, niiden täytyy saada olla omassa rauhassaan, eikä niille koskaan, KOSKAAN tehdä mitään ikävää, vaan hoidetaan niitä hyvin jotta ne ovat onnellisiä. Jos tätä ei pysty tekemään selväksi ensimmäisestä sekunnista, ja jo mielellään ennen eläimen ottamista, kannattaa jättää eläin hankkimatta. Jos ei pysty hallitsemaan lapsiaan, ei pysty myöskään esim. koiraa. Ja joo, koiraa ei alisteta yhtään mitenkään, vaan koulutetaan rakkaudella ja asiantuntevasti. Kannattaa selvittää kaikki ENNEN eläimen hankintaa.

Ei tartte alistaa, peruskoulutus ja tavoille opettaminen riittää. Ei alistamalla vaan rakkaudella. Näillä eväillä koira tietää paikkansa laumassa ihan ilman ' alistamistakin' .Pikkulapset yrittävät helposti repiä ja retuuttaa eläimiä jos heillä ei ole niistä kokemusta. Alkuperäinen kysymys on siksi outo. Vanhempien tehtävä on opettaa koiraa kohtelemaan lasta oikein ja lasta kohtelemaan koiraa oikein. Ei se itsekseen tule. Koiralle ruokarauha ja paikka, jossa sitä ei saa häiritä +riittävästi toimintaa.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat