Seuraa 

Luepa oheista keskustelua. Lapsella kokoajan sairastelua, eikä syö hyvin eikä nuku öitään. Pulloruokinnalla olisi asia toisin.http://www.vauva-lehti.fi/keskustele/tm.asp?m=7703266&p=1&tmode=1&smode=1

Kommentit (3)

Olen kysynyt tätä usealta eri korvalääkäriltä ja vastaus on, että esim. korvatulehdukseen vaikuttaa lähes yksinomaan taipumus eli ahtaat korvakäytävät, jotka on siis vanhemmilta perityt.Jos korvakäytäviin jää nuhan yhteydessä maitoa, niin siinä saattaa bakteerit pesiä, joten niin imetyksessä kuin pulloruokinnassa tulisi suosia mahdollisimman pystyä asentoa.Joten en nyt todellakaan ihan niele väitettä, että pulloruokinnalla meillä olisi nyt sitten täysin terve lapsi...Eiköhän jokainen pitkään imettänyt äiti tiedä, että on antanut parhaat mahdolliset lähtökohdat lapselle ravinnon suhteen. Kyllähän se pulloruoka kuitenkin on KORVIKETTA, eli jalostettua lehmänmaitoa.Meillä korvakierre sai alkunsa siitä, kun esikoinen kantoi kaikki kerhon pöpöt kotiin. Ja ei lapsia voi lasikopissakaan kasvattaa...Mutta jokainen tekee niinkuin parhaaksi näkee.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Ei kai kukaan voi tosissaan luulla/ajatella imetyksen lisäävän sairastelua tai syömishäiriötä? Enkä ole maininnut pojallamme olevan syömishäiriötä, mainitsin kiinteän ruoan maistuvan vaihtelevasti ja hänen olevan nirso eri ruokien suhteen.Voisitko selventää, miten pulloruokinta vaikuttaa positiivisesti lapsen sairasteluun, unen laatuun ja heräilyyn ja kiinteiden maistumiseen?

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat