Vierailija

Ostaisinko 5kg vai 6kg koneen: 3-henkinen perhe (jossa kestovaippaileva 1v. lapsi), tulevaisuudessa perhe toivottavasti kasvaa. Koneeseen pitäisi mahtua esim. normaalikokoinen sängynpeitto. (Minä en tiedä, että mahtuuko semmoinen 5kg koneeseen)Entä, kuluttaako nuo suuret (1400-1600) kierrosmäärät pyykkiä pidemmän päälle? Olisiko jollain faktatietoa.Kiitti!

Kommentit (23)

Miele olen ostamassa. Mutta kun vaihtoehtona on normaalirumpuiset 5kg W500, kennorumpuiset 5kg W2000 ja kennorumpuiset 6kg W3000, niin hintojen ollessa hunajaisia on todella vaikea tehdä ratkaisua. Vaikkakin koneen pitäisi tulla olemaan meillä 15-20 vuotta. Sen takia haluan miettiä tarkkaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kun toinen on kotona (3,8 kg) ja toinen mökillä (5kg). 5kg:n koneella pesee kyllä isonkin setin petivaatteita kerralla. Iso tuplapedin lakana, 2xpussilakana ja tyynyliina, lisäksi mahtuu vielä jokunen pyyhe tai vaikkapa lapsen petivaatesetti.Ison tyynyn uskallan myös pestä tossa 5kg koneessa, tai sen tuplapedin sängynpeiton. Pienemmässä koneessa ei mahdu. Isossa koneessa pesin kerran jopa 160 cm leveän petauspatjan suojuksen, joka on melkoisen iso! Se vähän epäilytti, mutta hyvin pyöri.Sen sijaan tuossa isommassa ja uudemmassa koneessa olen tyytymätön pesutulokseen verrattuna vanhempaan koneeseen. Ja lisähuuhtelut on pidettävä aina päällä, mikä on jonkin verran ärsyttävää kun normaali pesuohjelma ylimääräisine huuhteluineen kestää sitten lähes kolme tuntia. Pienempi kone kotona pyörii nopeammin.Lingon kierroksista sanoisin että joo, ilman muuta kovat kierrokset kuluttavat pyykkiä. Onneksi niitä kovimpia kierroksia ei tarvitse käyttää. Pyykki kuivuu niillä niin kuivaksikin, että siihen jää ryppyjä.Kun tuosta kodin pesukoneesta aika jättää, niin aion hankkia 7kg koneen. Meillä on kaksi kasvavaa poikaa ja kaksi aikuista, ja me tuotamme niin paljon pyykkiä että mitä isompi sen parempi. Aion myös hankkia kuivausrummun sitten samalla. Tietty isommissa koneissa on se huono puoli, että kun tulee tilanne että koneeseen on pakko laittaa ne yhdet farkut tai se yksi bilepaita, niin...

Jäävejä ehkä juu, mutta kyselen sen takia, kun en tiedä, että millaisia koneita isommilla perheillä on. Meillä on nyt 1 lapsi (joka siis kestovaippailee), mutta ostan koneen tulevaisuutta ajatellen (lapsia 1-2 lisää) ja en tiedä, että riittääkö silloin 5kg kone. Uutta konetta en ainakaan sen takia halua sitten ostaa, että onkin liian pieni meidän tarpeille.

Olen 3 kk:n kokemuksella erittäin tyytyväinen kennorumpu-Mieleeni. Muistaakseni 6 kg. Pesee todella puhtaaksi ja nopeammin kuin useimmat koneet. Pesin äsken untuvapeiton ja kuivasin kuivausrummussa. Hyvin onnistui.

Monenko kilon koneeseen voi laittaa kaksi pussilakanaa niin että tulevat puhtaaksi, meidän koneessa nimittäin tekee tiukkaa kun tunkee kaksi pussilakanaa eikä kyllä tietoa kuinka monen kilon kone on ja uusi pitäisi hankkia.

Saisinko vastauksia alkuperäiseen kysymykseeni:Ostaisinko 5kg vai 6kg koneen: 3-henkinen perhe (jossa kestovaippaileva 1v. lapsi), tulevaisuudessa perhe toivottavasti kasvaa.

Joskus testattiin ihan vaa' alla se määrä ja se tosiaan oli ääriään myöten täysi!!! Siis ihan teki tiukkaa sulloa se viimeinen tyynyliina sinne. Eli peskää täysiä!!! Oli sitten minkäkokoinen kone tahansa...Jos teillä on talopesula niin käytä ihmeessä talon konetta suurempiin pyykkeihin (peitot, tyynyt, matot, päiväpeitteet...) säästää omaa konettasikin ;D

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat