Vierailija

Kommentit (20)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Itse en pidä kalliina esim. Muumimaailmaan verrattuna, jossa tosin kaikki sisältyy myös pääsylipun hintaan, mutta siellä onkin " vain" hahmot ja teatteri ja rakennukset ja muutama ylihintainen kauppa ja kioski.Asiasta toiseen:

KANNATTAAKO Puuhamaahan mennä kolme- ja neljävuotiaiden kanssa? Vai odottaako ensi kesään? Tai seuraavaan?

Miten jotkut mammat on niin AIKUISIA, ettei ne voi hyppiä trampoliinilla tai laskea vesiliukumäestä tai Victoria-putoksesta tai kävellä puujaloilla tai mitään....?Pakko lainata tähän erään suomalaisen naisrunoilijan tekstiä:Älä koskaan päästä itseäsi tietyn ikäiseksi

tai tietyssä asemassa olevaksi,

niin ettet voisi kauniina kesäpäivänä istua rappusille

syömään jäätelöä.

Mielestäni Puuhamaan hinnoittelu on halpaa, sillä siellä on niin paljon kaikkea kivaa, aikuisillekin, esim. vesipuisto ja jättiliukumäet ja saunat ja grillipaikat. l

Lisäksi sieltä saa kohtuuhinnalla ruokaa ja se on ihmeiden ihme.Mielestäni legoshowun on aikuisen hassua maksaa, sillä siellä ei aikuinen tod. voi tehdä yhtään mitään. Vaikka sinne onkin suht halpa sisäänpääsy, mutta kuitenkin.Lintsi ja Särkänniemi on ihan ok aikuisellekin, maksan mielelläni et poääsen kieppumaan.

KAIKKIIN LAITTEISIIN JA HÄRVELEIHIN JA OLISI NIISSÄ IKUISUUDEN! Huvipuistoissa juoksemme laitteista toisiin, kuin olisimme kumpikin lapsia! :o) Ei malta kävellä...TOIVOO ÄITI, 28v.

isän kuljeskelevan maila jatkuvasti mukana. Ilmeisesti himogolfari, joka käy välillä ohimennen puttailemassa, mutta ei viitsi odottaa vapaata mailaa. Ei siellä muuten ollutkaan paljoa golfaajia kerralla. Liekö muitakin himogolfaajia ollut paikalla tuon yhden lisäksi.Mutta ei se ruoka mitään halpaa ollut.

minusta se oli todellakin kaiken sen rahan arvoinen reissu! meillä oli todella upea päivä, lapset nauttivat aivan täysillä kaikesta ja me aikuisetkin käytiin välillä laskemassa liukumäestä tai ajeltiin formula-autolla jne. ruokapuoli oli tosiaan aika hintavaa ja tarjonta surkeaa mutta kun ottaa omat eväät mukaan niin ei sekään haittaa.ensi kesänä mennään aivan varmasti uudestaan :)

Kyllä se on kallista grillata omia makkaroita 17¿ hinnalla, meillä on kotonakin sauna, en laita jalkaani jääkylmään veteen...

Lisäksi jos haluaa perheen kanssa tehdä jotain kivaa niin lintsi tulee yhden lapsen+2 aikuisen kanssa edullisemmaksi kun ei ole pakko ostaa ranneketta kuin pojalle.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat