Vierailija

Joku piirakka? Pikkupizzoja? Vinkkejä, please!

Kommentit (14)

Mutta mä tein ne saman päivän aamuna kun juhlat oli iltapäivällä ja luulisin että voi pakastaa mutta en oo kokeillut. Annoin loput mukaan parille vieraalle jotka oli niihin tosi ihastuneita. Ei oo oma keksintö, mun käly teki niitä kerran kun oltiin kylässä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Voisin tehdä kasvisfetapiirakkaa. Voisko joku vielä vääntää rautalangasta, et paljonko fetaa ja mitä kasviksia ja kuinka paljon yhteen pyöreään piirakkavuokaan? Oletan tuplamäärä sit jos teenkin pellillisen?



Kiitos jos joku vaivautuu!

pohjaan 100 g marg., 2 dl jauhoja ja 3 rkl vettä. Tee useampi pohja kerralla. Sitten täytteeksi esim. kinkku+paprika tai kasviksia (+fetaa/aurajuustoa) tai katkarapuja + purjoa, päälle munamaito 2 dl maitoa + 3 munaa. Sikamaisen helppoa, edullista ja nopeaa! (tarkista mitat)

1 prk mustapippurituorejuustoa

kevytmeetwurstia ohuina suikaleina



sekoita metukka juustoon ja se on siinä. Järkyttävän hyvä yhdistelmä ei muita mausteita kaipaa. Jokainen täyttää lettunsa itse.



Jälkiruoaksi sitten vaan hillot ja jäätelöt lettujen päälle =)

Hyvää ja meillä tykättyä on kylmäsavuporo, jääsalaatti, kurkku, creme-cruisine-täyte tai kylmäsavulohi vastaava. Syödään siis kylmänä ja kannattaa tehdä ainakin muutamaa tuntia ennen tarjoulua tai edellisenä iltana että kerkee makustua. Niistä rullistahan voi sitten leikata sopivia paloja tarjolle.

Siita paketista saa pyöreän piirakkavuuan kokosen ....jos teet pellillisen niin ainakin 2 pakettia.



Täytteeksi voit laittaa ihan mitä vaan: kinkkua, katkarapuja, herkkusieniä, fetaa, parsakaalia, jauhelihaa, paprikaa, tonnikalaa... sävellä joku mieleinin kombinaatio.



Ite teen aina pyöreän piirakan johon tulee siis 1pkt taikinaa, täyte ja sitten päälle 1prk ruokakermaa johon sekoitettu 1 muna, päälle juustoraastetta.



Ihan takuuhyvää : )

Yhteen vuokaan laita semmonen pakastepussillinen parsakaalia, 1 pieni paprika, vähän sipulia, puoli purkkia fetaa (siis esmes valion fetaa) ja vajaa rasiallinen kirsikkatomaatteja puolitettuna.



Tai sitten jotain muuta : ) ..tuossa nyt määriä suunnilleen.



-7

Voiko noita voitaikinajuttuja tehdä valmiiksi kuinka paljon ennen tarjoilua? Säilyvätkö kylmässä, voiko pakastaa..? Tosi herkullisen kuuloinen vinkki, kiitti.



-7

Kaulitse littanaks, visko päälle homejuustomurua ja saksanpähkinää tai pestoa (pullasudilla) ja aurinkokuivattuja tomaatteja silppuna, rullaa niinkun korvapuusteja tekisit ja leikkaa 2cm viipaleiks, lado leivinpaperin päälle pellille ja paista, oisko jotain 200-225 asteessa 5-10 min, pidä silmällä ja ota pois kun ne on hyvän värisiä. Meillä meni kun kuumille kiville ja sikahelppoa

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat