Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

kertokaas kokeneemmat miten saisin parhaimman tuloksen. Kyseessä on sellainen kreppikangas vaihame, joka kuivatessa ja säilytettäessä väännetään mutkalle. Sattui sellainen että ostaessa oli tahra jonka sitten kuvittelin lähtevän pois pesussa, ei lähtenyt. Tahra on vajaa 10 cm pitkä, muutaman millin levee, muistuttaa jotain öljytahraa. Pestä kankaan saa joko käsin tai varovasti 30 asteessa koneessa nurinpäin. Fiksuna sitten laitoin tabortia tahralle ja kuinkas ollakaan tahra jäi mutta värit lähti.Miten mahtaa esim. turkoosi väri värjätä, jääkös tuo tahra nyt sitten vaaleammaksi? Vai pitäisikö ensi jotenkin värjätä se läiskäkohta ja sitten vasta kokonaan? Uskaltaako enää koittaa tahraa pois vai antaakos sen olla vaan, ei se varmaan niin näy kun on ryppyinen muutenkin.Harmittaa niin vietävästi, kun lahjarahalla viel ostin ja ei se mikään halpakaan ollut :(

Kommentit (5)

niin voisihan poistaa tosiaan kaiken värin ja koittaa jopas istä tahraa vielä sitten poistaa. Ei kait se voi enempää pilalle mennä enää. Tuo monivärjäys ei oikein inspaa, mahd. helppoa pitää olla :) Hiisi, kun otin kaupasta esitteen, mutta en löydä sitä enää mistään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

peihin ja värjäät. sitten poistat ne narut ja värjäät ne vaalet kohdeat toisella vaärillä. näin pikku väri virheitä ei huomaa niin heposti

ja jokaisessa pitää olla kuumaa vettä, myös käsinvärjättävään, pesukoneessa jopa 85 astetta! taitaisi jäädä pienen pieni tilkku jäljelle. Menee vaikeeksi.KÄYTTÖOHJE:

Lue pakkauksen täydellinen käyttöohje ennen värjäämistä.

1. Punnitse kuiva kangas, pese ja jätä kosteaksi.

2. Liuota värijauhe yhteen litraan lämmintä vettä, sekoita hyvin

muutaman minuutin ajan.

3. Kaada 6 litraa hyvin kuumaa vesijohtovettä muoviastiaan tai

ruostumattomaan teräsaltaaseen.

3. Lisää veteen pakkauksen ohjeen mukainen määrä suolaa (250 g). Lisää sitten väriliuos ja sekoita hyvin.

4. Laita puhdas, kostea, taittelematon kangas astiaan tunnin ajaksi: Liikuttele kangasta huolellisesti liuoksessa 15 min. ajan. Hämmennä värikylpyä sen jälkeen säännöllisin väliajoin seuraavien 45 min. ajan. Pidä kangas kokonaan väriveden peitossa.

5. Huuhtele huolellisesti kylmällä vedellä kunnes vesi on kirkasta. Pese vieläkuumalla vedellä käyttäen pesupulveria.

6. Kuivata kangas suojaten suoralta auringonvalolta ja kuumuudelta

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat