Seuraa 

Meillä siis vuoden ikäinen " vauva" ja imetyksen lopetus edessä.

Tästä on luultavasti tulossa melkoinen taistelu, sillä pullo ei ole aiemmin kelvannut lainkaan.

Oma maito on kyllä riittänyt hyvin, mutta kunhan kokeilin joskus.

Joudun siis lopettamaan " kerrasta poikki" tyyliin, koska en usko pullon kelpaavan, jos välillä saakin tissistä.

Miten siis vatsa reagoi yht´äkkiä tavalliseen maitoon, vai pitäisikö ensin antaa korviketta ja siitä pikkuhiljaa tavalliseen maitoon?

Onko kellään kokemusta?

Iänhän puolesta tavallista saisi jo antaa.

Kommentit (2)

Itseasiassa, mietin itsekin, kannattaako pulloa enää opettaa, mutta sen takia lähinnä aattelin sitä, kun arvelutti saanko sitten mukista tarpeeksi maitoa menemään.

Hapanmaito tuotteita on kyllä maisteltu ja vähän niitä suostutaan syömään. Niistä ei ole tullut mitään vaivoja.Tuo vinkki, että antaa aterian yhteydessä tavallista maitoa oli hyvä ja sitä täytyy kokeilla.

Toivon vaan, että tuo tissin pureminen loppuu ja että rinnanpäät kestää vielä vähän, nimittäin imetyksestä on jo nyt ihanuus kaukana, kun tekee kipeetä ja aristaa sen verran.

Eihän tällä muuten niin hoppua olisi, jos ei tuota puremista olisi ilmaantunut.

Vai alkaako sitten jo itse hylkäämään tissin, kun temppuja keksii...

Ensinhän pitäisi aloittaa hapanmaitotuotteet (esim. viilit, jugurtit, piimä, raejuusto) ja jos ne sopivat vauvalle, niin sitten tavallinen maito.Miksi muuten haluat opettaa 1-vuotiaan pullolle? Tuossa iässä kannattaa ehdottomasti jättää pullottelut väliin ja siirtyä suoraan nokkamukiin/tavalliseen mukiin.Vieroituksen voi hoitaa myös niin, että annat jokaisen aterian yhteydessä lapselle tavallista maitoa ruokajuomana ja jos sitä ei uppoa joka ruokailulla tarpeeksi, niin imetät vielä välillä päälle. Jätät siis pikku hiljaa sitä imetystä vähemmälle (yksi imetys kerrallaan) sen mukaan, miten paljon tavallista maitoa on mukista päivän mittaan mennyt. Minusta olisi aika riskaabelia lopettaa imetys kuin seinään, jos lapsi ei muuta maitoa suostu juomaan! Niin puhumattakaan siitä, että rinnat pakkautuu kyllä täyteen, jos imetys yhtä äkkiä loppuu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat