Seuraa 

...mille 1v2kk tyttäremme on allerginen vai onko tämä normaalia? Eli ongelmana on vihreä kakka! Tyttö syö todella hyvin kaikkea mitä tarjoaa, mutta kakka on todella usein vihreää...Saa jonkun verran maitotuotteita, lähinnä hapanmaitotuotteita. Ollaan jo reilut pari kk syöty tavallisia ruokia, mutta tietty tottuminen vie aikaa ja viikottain tulee maistatettua jotakin aivan uuttakin. Mikä siis neuvoksi? kannattaiskos kokeilla täysin maidotonta diettiä? (Nukkuu hyvin yönsä, eli maha ei tunnu vaivaavan eikä muitakaan allergian oireita näy) Auttakee!



Tui + tytteli

Kommentit (3)

maitotuotteiden aloitusvaiheessa samaa vihreää/mustaa ja pahalta haisevaa kakkaa. Sitä kesti aikansa, muistaakseni kk tai parikin. Tarjosin silti joka päivä vähän maitotuotteita ja sitten vasta enemmälti kun kakka alkoi olla normaalinväristä/hajuista. Koko maitototutteluun meni reilut 2kk.



Oona ja poika 1v3kk

meijän 1v1kk " oireilee" ihan samalla tavalla. maitotuotteita ollaan pikkuhiljaa 11kk lähtien kokeiltu tosi varovasti ja tuloksena on kokeilujen jälkeen aina vihreä löysä kakka mikä haisee pilaantuneelle maitotuotteelle. lääkäri oli sitä mieltä ettei se voi johtua laktoosista koska tuttelia lapsen maha kestää ja tuttelissa on paljon laktoosia. tarjoan maitotuotteet silti hylana. aamuisin laitan ekaan maitopulloon 40ml lakt.maitojuomaa (nyt kokeilin luomumaitoa, siitä vasta pierut tulikin!!!) ja 100ml tuttelia ja ehkä samanlaisen annoksen iltapäivällä jos ei oo kovin löysä kakka. joskus annan iltapäivällä gefilus kidius jugua puolpurkkia. muuten lapsi syö ja voi hyvin eikä se mahaansa valita (ei yöllä itkeskele) mut tuo kakka mietityttää myös minua. pitänee kysyä ti lääkäriltä kun muissa asioissa lääkäriin menemme. välillä kakka on " nätti" kiintee pampula ja tulee pottaan, mut löysän kakan lapsi tahtoo tehdä mieluummin vaippaan (ei tee vaikka mmtien kauan potalla istutan mut heti tulee puhtaaseen vaippaan kun potalta pois otan) ja se on tosi vihertävää ja kamalan hajuista lietettä... en tiedä kans mitä pitäs tehä. varmaan vaan pikkuhiljaa tosi varovasti kokeilla maitojuttuja, välillä pitää taukoakin. sori ei varmaan auttanu paljoo mut tukea saat, meillä on siis ihan samanlaista. eli jos joku viisaampi osais neuvoa, oltas tuin kaa tosi kiitollisia!!!



Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Saattaa mennä parikin kuukautta ennen kuin pienen elimistö tottuu pilkkomaan maitotuotteita. Kuulostaa ihan normaalilta. Jos ei kerran ole mitään muita oireita, kannattaa jatkaa totuttelua vähitellen. Eiköhän se elimistö ala vähitellen tottua ja kakkakin muuttuu normaaliksi.



masunasu rv30+3 ja tyttö 2v2kk

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat