Vierailija

kohta jossain pain kolahtaa!!!!!!!!! Just asken tipautti siskonsa helmirasian, ovat ympari lattioita nyt siella, antaa olla... Hyllykot tiputti ikkunalaualta aikaisemmin, yopukunsa riisunut tuhat kertaa jnejne.

Vein lapsen TAAAAS takaisin sankyynsa ja nyt ei ole kuulunut viela mitaan. On kylla ihan tarpeeksi tehnyt tihutoita yhdelle illalle!On ollut nyt uudessa juniorisangyssaan noin 3vkoa, ja eihan tata kesta hullukaan. Pinnisaikaan, sita ei tarvinnut muuta kuin vieda lapsi sangyyn, sanoa oita ja sulkea ovi. Lapsi unessa.

Kommentit (11)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Eivät ole koskaan nukkuneet vieressä, mutta nyt on toivotonta tuo sänkyyn jääminen. Ikää melkein 2v. Joka ilta huudon kanssa saa nukkumaan olla laittamassa : ( Jäävät kiltisti sänkyyn, mutta minuutin päästä ovat ovella! Eikä auta silittely tai samassa huoneessa oleminen, eivät nimittäin tänäänkään nukahtaneet vaikka olin tunnin huoneessa omassa sängyssäni. Eivät kyllä silloin tule sängystä välttämättä pois, mutta touhuavat ja höpöttävät sängyissään!

No, ehkä joskus helpottaa.... toivottavasti : )

Pahin vaihe kesti n 2-3kk, jolloin meillä otettiin väliaikaisesti matkasänky käyttöön, lähinnä siksi, että me aikuiset tarvitsimme " aikalisän" . Asia alkoi vähitellen helpottaa ja nykyisin poika jää jo ihan hyvin sänkyynsä nukkumaan. Kerran-pari saattaa tulla pois, mutta sitten asettuu.Meillä auttoi ajan lisäksi tiukat ja samankaltaisina toistuvat iltarutiinit satuineen, suukkoineen ja haleineen. Lisäksi palauttaessa lasta sänkyyn sanoimme pari kertaa nyt on yö, nyt nukutaan, hyvää yötä. Sen jälkeen ei kommentteja tai edes katsekontaksita lapseen. Pelkkä eleetön palautus sänkyyn.Tsemppiä vaan ap, kyllä se pian helpottaa!!!!! = )

Mielestäni suht vaivatonta ja vie illasta 5-15 minuuttia. Ei siis paha.Meidän 2v on tähän asti nukkunut perhepedissä ja saisi puolestni nukkua edelleen, mutta hän haluaa omaan sänkyyn. Ei siis ole koskaan nukkunut pinnasängyssä eli hän on aina nukahtanut aikuisen viereen ja nyt omassa sängyssä toimii hyvin se, että huoneessa on aikuinen läsnä.

Meillä tuo viikari kestää kyllä sängyssään, tietää ettei sieltä parane tulla pois. Istun hänen vieressään 5 min ja sen jälkeen lähden pois ja sinne jää nukkumaan. Joskus huutelee perään ja käyn sitten vain sanomassa, että nyt nukutaan. Niin ja ikää tällä viikarilla on reilu 3v.

Ole kärsivällinen, ja aina minimipalvelut eikä mitään pitkiä juttuja tai seremonioita kun joudut menemään lapsen luo. Kyllä sen pitäisi mennä aika pian jakeluun, mikä on homman nimi.Tähän vuodenaikaan nukkumaanmeno voi olla normaalia vaikeampaa, kun on valoisaa ja kuuma. Siis kärsivällisyyttä, äläkä lähde leikkiin mukaan vaan tosiaan ihan minimipalvelutaso.* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat