Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Tarvitsisin pikaisen vastatuksen saako sitä käyttää raskaaana? Selkä meni ja Panadolit eivät auta(yllätys)...

Kommentit (9)

Koetappa syödä gramma parasetamolia kahdeksan tunnin välein, niin saavuttaa lääkkeet terapeuttisen tason elimistössäsi. Turha napsia yhtä silloin tällöin.Mobilat on tulehduskipulääke, joka saattaa vaikuttaa elimistössä prostaglandiinin estäjänä, joten ei suositella pääsääntöisesti raskausaikana. TIetysti raskauden ajankohta ja riskit täytyy puntaroida..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sitähän laitetaankin ulkoisesti, ei se imeydy sillain verenkiertoon eikä sinun elimistöön ja sitä kautta vauvaan. Vaikuttaa paikallisesti, joten tuollaiset ovat turvallisia raskaudenkin aikaan.. Voit kyllä käyttää..Mutta aina tämmöisissä kannattaa soittaa ennemmin vaikka tk-ajanvarauksen hoitajalle, apteekkiin, Teratologiseen palvelunumeroon (tiedätkö tästä?) täältä saat arkisin tietoa klo 9-12 (09) 471 76 500 mitä lääkkeitä voi turvallisesti käyttää ja muuta sikiövaurioiden ennaltaehkäisyyn. Tarkoitettu raskaana oleville ja raskautta suunnitteleville.

Raskaus ja imetysMobilat-emulsiovoidetta tai -geeliä voi käyttää raskauden aikana, harkitsemalla huolellisesti saavutettava hyöty mahdollisiin haittoihin verrattuna. Niitä ei kuitenkaan tällöin pidä käyttää suurilla ihoalueilla. Imetyksen aikana emulsiovoidetta tai geeliä ei pidä käyttää rintojen alueella.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat