Vierailija

Sivut

Kommentit (60)

En ole varma kirjoitetaanko Ada vai Aada.Toinen on sellainen ikuisesti-kotona-äiti, eli lapsia jo 7! Työt ei kiinnosta... Asuvat maalla.Toinen on luomu-teiniäiti, että siis kaikki luomua ja taaperoimetystä jne. Toinenkin lapsi on, eri isälle tietty, eikä iskät ole kuvioissa mukana.Minusta Ada on ihan sievä nimi, mutta hiukan liian imelä omaan makuuni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

kakkonen, ollaankohan me samalta kylältä keski-suomesta? täällä kans aada on yhden " entisen teiniprinsessan" tyttö ;)ällöttävän imelä nimi, mutta tässä tapauksessa varmasti pukee kantajaansa oikein hyvin ;)

Mies kyllä hyväksyy tai hylkää tai ehdottaa jotain muunnosta. Esim. keskimmäiistä mietimme tovin, onko Henriikka vai Riikka. Henriikaksi laitoimme.

..mutta erehtyy huomionkipeydessään, koska Ada/Aada on tällä hetkellä varmaan yleisempi kuin Johanna. Minua yleisestikin ärsyttää tämä erikoisten nimien buumi, lapset joutuvat vain kiusattaviksi ja hankaluuksiin elämässään vanhempien omituisten päähänpinttymien vuoksi.

Me päädyttiin siihen Aadaan, kun kerran suomalaisia ollaan. Ei tule niitä kirjoitusongelmia sitten. Ja Aada on toisena nimenä siksi, kun se alkaa olla niin yleinen..

Aada

Idiootti joka tarvii muilta säälittäviltä kukkahattu mammoilta apua keksii vaan tälläsii aiheita huhuh muniti ei kyllä oo ollut idiootti ku on keksiny mun nimen te varmaan ootte ky säälittävil mamma palstoilla kysytte neuvoo ku lapsenne on holtittomii...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat