Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten lopettaa rakastamasta rakastajaansa?

Vierailija

Minulla on nyt ollut kaksi vuotta rakastaja. Alussa se oli ihanaa ja salaisuus ja mieletön määrä rakastelua ja huomiota sai minut iloiseksi. Nyt näemme kun näemme, viestittelemme kun hän jaksaa, ja olen vain onneton joka ikinen päivä. Mieheni on ihan ok, mutta en jaksa häntä ilman rakastajaani, joka täytti hellyyden kaipuuni, pitelemättömän seksin tarpeeni niin monella ihanalla tavalla ja rakastin pakoa tylsästä arjesta. Kun menin rakastajani luo, en ollut enää tylsä kotiäiti vaan villi ja vapaa salaperäinen kiihkeä nainen.Haluaisin päästä eroon koko jutusta, mutta olen ollut vuoden nyt vain onneton. Miten lopettaa rakastamasta? Miten unohtaa koko juttu? Miten nauttia tylsästä arjesta kolmen lapsen ja harmaan tylsän virkamiehen kanssa?

Kommentit (5)

Vierailija

Niin ja minäkin olin tosi onneton ja elin hetkille rakastajani kanssa. Sairastelin tuohon aikaan enemmän kuin koskaan ennen. En voinut hyvin vaikka jännittäviä, villejä hetkiä oli silloin tällöin. Mutta sitten huomasin, että esim. omalta mieheltä tullut tekstari oli iloinen yllätys eikä pettymys, kun se ei ollutkaan vieraalta mieheltä.Yritä ihan oikeasti riuhtaista itsesi irti!!

Vierailija

Nyt olet pettänyt kaksi vuotta. Joko kestät arkea sellaisena kuin se on ja lopetat unelmoinnin tai sitten lähdet kävelemään avioliitostasi ja alat lentämään kukasta kukkaan. Jos se nyt sitten mielestäsi on kivaa!!!

Vierailija

Nyt alat rajoittamaan tapaamisia ja yhteydenpitoa. Etsit rakastajastasi huonoja puolia ja miehestäsi hyviä. Nyt jos osaat riuhtaista itsesi irti, niin voin luvata, että vuoden päästä olet tyytyväinen itseesi.Itsellä joskus samanlainen tilanne. Onneksi juttu rakastajani kanssa kuihtui kokoon. Nyt ällöttää koko juttu ja vieläkin ko. mies laittaa tekstareita silloin tällöin, jotka vaan ärsyttää minua. Ja se on ihana tunne, kun huomaa että se on se oma perhe ja oma mies, mikä menee kaiken edelle!!

Vierailija

olet ehkä riippuvainen hänestä. Seuraava vaihe on että ihmettelet mitä joskus näit hänessä.. Ja sitten vihaat häntä. Ja seuraavaksi on ihan yhdentekevä.Näin se menee....

Uusimmat

Suosituimmat